Budúce nevesty zastavte sa! V Košiciach sa otvára najväčší svadobný salón!

29. sep 2023

V pulzujúcom srdci metropoly východného Slovenska sa rodí niečo veľkolepé. Miesto, kde sa každá nevesta cíti ako kráľovná, a kde sa sny o dokonalom svadobnom dni stávajú skutočnosťou. Predstavujeme vám MONI Košice - najväčší a najluxusnejší svadobný salón, ktorý sa stal novým centrom svadobnej módy na Slovensku.

 

Crème de la Crème svadobnej módy

Impozantné priestory salónu MONI Košice sú plné zábleskov luxusu a elegancie. Všetko len preto, aby vám splnili tú najtajnejšiu túžbu, ktorú má každá nevesta - nájsť tie pravé svadobné šaty. Výber svadobných šiat je v MONI naozaj veľkolepý – prezerať si môžete selekciu tých najlepších dizajnérskych značiek z celého sveta. Kde inde by ste našli pod jednou strechou tie najzvučnejšie mená, ako napríklad gigantov svadobnej módy luxusný San Patrick, White one, Ladybird, Amelié Bridal, značky ako Bianco Evento, Weise, Katy Corso...a tým sa zoznam ani zďaleka nekončí!

 

V MONI rozumejú jedinečnosti každej ženy a jej túžbe cítiť sa krásne v jej svadobný deň. Preto v ich ponuke svadobných šiat nájdete aj kolekciu značky Lasabina Plus Size, ktorá oslavuje nevesty s prirodzenými krivkami a dokonale ich podčiarkuje. Len v MONI nájdete exkluzívnu svadobnú módu, ktorá je stvorená s láskou k ženským tvarom vo všetkých ich prekrásnych podobách.

 

Buďte hviezdou každého podujatia

Svadobná móda nie je to jediné, čo nájdete v tomto unikátnom salóne! Okrem tej má totiž MONI v ponuke aj pôsobivý výber spoločenských šiat. S kolekciami od elitných značiek ako Christian Koehler, Mascara alebo Frank Lyman máte na dosah ruky nekonečné možnosti, ako podčiarknuť vašu jedinečnú krásu a charizmu. Či už idete na ples, za družičku alebo rodinnú oslavu, nájdete tu šaty, ktoré upútajú každý pohľad. V MONI sa každá žena môže cítiť ako hviezda z červeného koberca, pripravená zažiariť na akomkoľvek spoločenskom podujatí.

 

Businessová a voľnočasová móda? Áno !

Dámy, ktoré hľadajú dokonalý business outfit si tiež prídu na svoje.

V MONI vedia aké je dôležité cítiť sa sebavedomo a štýlovo v pracovnom prostredí. Práve preto prichádzajú s kolekciami od známych značiek, ktoré kombinujú profesionálny vzhľad s moderným designom. So štýlovými kúskami od renomovaných výrobcov ako sú Jones, JOSH V, Tramontana a ICHI budete vždy v centre pozornosti, a to nielen v práci – všade, kam prídete, budete vyžarovať sebavedomie.

 

Z voľnočasovej módy pre vás majú v ponuke značky Tramontana a ICHI. Či už plánujete víkendový výlet do mesta alebo pohodový večer s priateľmi, voľnočasové kolekcie vám ponúkajú presne to, čo potrebujete – ich kolekcie nie sú iba o obliekaní, ale aj o vyjadrení svojej osobnosti.

A čo najmladšia generácia? V MONI majú pre dievčatká ohromujúci výber detských šiat, ktorý zabezpečí, že aj vaše deti budú na prvom svätom prijímaní, svadbe, či spoločenskom podujatí žiariť.

Doplnky od výmyslu sveta? V MONI myslia na všetko, a preto vám ponúkajú široký výber doplnkov, s ktorými vaše outfity dotiahnete do dokonalosti.

 

MONI Košice je viac ako len obchod

Je to miesto, kde sa elegancia stretáva s vášňou, kde sa snívajú sny a kde sa začína vaša svadobná rozprávka. Tu začína váš zážitok, ktorý sa vám vryje do srdca.

V MONI nájdete okrem pôsobivého výberu exkluzívnych módnych kúskov aj tieto benefity:

• Najväčšia predajná plocha na Slovensku
           

•  Najväčší výber svadobných, spoločenských šiat a doplnkov pod jednou strechou
           

•  Pohodlné parkovanie priamo pred obchodom
           

•  Relax zóna s barom
           

•  Vlastná krajčírska dielňa s úpravami odevov aj na počkanie

 

Preto drahé dámy, ak hľadáte dokonalosť, MONI Košice  je vaša prvá a jediná zastávka. Očarí vás unikátne spojenie svadobnej a spoločenskej módy, aké inde nenájdete!