Farebne okorenený dizajn

22. jún 2015

Súčasné trendy v interiérovom dizajne umožňujú vytvoriť neuveriteľné množstvo kreatívnych riešení. Otvorte okno farbám vo vašej obývačke, nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek štýl, či už retro, škandinávsky alebo vintageštýl. Obrazy skvele dotvoria dokonca aj štýl minimalistický, estetika a jednoduchosť sa v tomto prípade skvele dopĺňajú. Nadčasovú atmosféru poľahky vybudujete aj v reštaurácii, kaviarni, recepcii, vo vašich obchodných a kancelárskych priestoroch. Jednoducho všade tam, kam chcete, aby chodili ľudia s radosťou. Ale prečo ostávať pri obyčajnom plátne, keď je tu príležitosť zažiariť v novom svetle, s novými materiálmi. Kokteil farieb prichádza... Uhnite im z cesty.

Foto na hliníkovej doske– ak vás už nudia stereotypy, je tou pravou voľbou. Nezvyčajný materiál zabezpečí moderný, ale zároveň elegantný vzhľad.

Pikantné karí na stene vám oživí spomienky na cestovanie po svete, či už ste boli v Indii, Afrike alebo hoc za rohom v susednej dedine.

Jedinečne zachytený pohyb pri športe, šantiace sa deti v tráve, cval koňa, to všetko vynikne a dodá interiéru ten správny šmrnc. Foto krajinky prinesie dotyk prírody aj do chladivejšie pôsobiacej miestnosti. Dajte šancu vyniknúť pestrosti abstrakcií, ich dynamike na ploche. Použitý je pevný, stabilný materiál,  tzv. sendvičovej konštrukcie. Sendvič sa skladá z dvoch hliníkových dosiek, medzi ktorými je špeciálny druh styrofoamu – hliník/styrofoam/hliník.Fotografie sú vytlačené v nekompromisnej foto kvalite a vo vysokom rozlíšení priamo na 3 mm hrubú hliníkovú dosku. Farby sú kvalitné a ekologické bez chemických rozpúšťadiel. Na ne sa po potlačení nanáša ochranná lesklá vrstva, takže sú trvácne a niet sa preto obávať  farebnej nestálosti. Súčasťou je úchytný systém na stenu a tiež dištančné stĺpiky, ktoré odsadia obraz  1 cm od steny.

Foto pod akrylové sklo – je chilli Habanero medzi obrazmi. Vytvorí dojem luxusu v každej miestnosti.

Tomu, kto potrebuje modernú pútavú dekoráciu do bytu či firmy, dokonalé prevedenie zaistí úspech nie na 100%, ale 1000% a uchváti naozaj každého. Kvalitný, trvácny materiál dodá fotografii hĺbku a lesk, nechá vyniknúť aj najjemnejšie detaily a farebné prechody na fotografii. Akryl je 10 mm hrubý a leštený, elegantný s leštenými hranami. Príroda sa ponúka pred objektív sama, nezachytiť kvitnúcu flóru je priam hriech. Maľujte objektívom. Netreba sa báť ani mikrofotografie, kvalita tlače je prvotriedna. Nevzniká ani nežiaduca posterizácia, ktorá býva častým problémom pri prechodoch jednej farby do druhej alebo pri veľkých plochách s plynulými prechodmi odtieňov do jednej farby. Prejavuje sa vznikom farebných pásov a škvŕn.

Nechajte sa inšpirovať svojím mestom, skrýva svoje zákutia, stačí ich len pohľadať alebo náhodne objaviť... v tú správnu chvíľu a neočakávane. Historická architektúra, správna hra tieňov, slnečných lúčov, to je záber za milión.

Takým sa však mohol stať aj záber zo svadobnej oslavy, keď si stará mama pri slepačej polievke kýchla, a vybehlo aj to, čo nemalo. Chviľku predtým však bola objektívom zvečnená upravená a usmievajúca sa v spoločnosti vnúčat a mladomanželov. S láskou sa pousmejeme vždy, keď prejdeme okolo „nastylovanej“ fotografie v obývačke a vybavíme si veselý moment. Skvelým nápadom je darovať obraz najbližším alebo dobrým priateľom s prírodným motívom z dovolenky alebo zo spoločnej oslavy. Lezúce škvŕňa poteší každého starého rodiča. Akrylom nemusíme potešiť len oko priateľa, ale môžeme ním rozjasniť aj vlastné srdce. V cene je úchytný systém na stenu a  dištančné stĺpiky, ktoré odsadia obraz  1 cm od steny. Ešte jedna rada... Ak chcete nechať obraz ešte viac zažiariť, skúste ho nasvietiť LED lampou. Výnimočná fotografia si zaslúži vyniknúť.

Foto na výstavnú dosku–v minulosti boli cudzokrajné koreniny symbolom chuti, bohatstva a postavenia, pre ktoré sa dokonca aj zabíjalo. My vám život chceme osladiť a prichutiť štipkou škorice. Ako inak môžeme prirovnať tento obraz vytvorený z ľahkého a zároveň pevného, rovného materiálu? Objavte výhody ľahkosti, uľahčenie inštalácie stojí za to. Ideálny na promo akcie, eventové akcie, výstavy, vernisáže a prezentácie. V momente sa vám stratia problémy s prenosom. Praktickým materiálom je plast o hrúbke 1 cm, manipulácia s ním je detská hračka. Fotografie sú tlačené vo vysokom rozlíšení, dajú vyniknúť každému motívu, každej grafike a farebnej reprodukcii. Kvalitnej farbe sa odolnosť zvyšuje dodatočnou ochrannou lesklou vrstvou. Úchytný systém na zavesenie alebo položenie je vždy v cene. Obraz sa však môže nalepiť aj kvalitnou obojstrannou páskou. Nemusíte si dať turka, bez stresov si vychutnáte aj kapučíno.

Aby ste mali čo najvernejšie vytlačené fotografie, odporúčame dodať fotky bez ICC profilu. Ak neviete o čo ide, bližšie info nájdete na našom blogu.

...dúfame, že sa vám naša korenistá degustácia páčila, a ak sa neviete rozhodnúť, radi vás uvedieme do našej kulinárskej dizajnérskej kuchyne osobne. Je ohromné množstvo korení, ktoré treba vyskúšať.

Ak chcete niekoho obdariť obrazom a neviete, aký motív sa mu páči, môžete ho potešiť naším darčekovým poukazom v hodnote 30 €.

 

S entuziazmom sa na Vás teší tím www.imageposter.eu