Jedinečnosť snubných prsteňov spočíva v bezchybnom dizajne a poctivej výrobe

Svadba je životná udalosť a snubné prstene vám ju budú celý život pripomínať. Každý z nás si chce preto vybrať čo najlepšie. Ako sa vyznať v širokej ponuke a spoznať skutočnú kvalitu?

Bez špičkového materiálu to nejde 

Trh so snubnými prsteňmi je obrovský. Vďaka tomu si môžete vybrať v podstate akýkoľvek materiál od dreva cez striebro až k paládiu. Na pultoch kvalitných klenotníctiev nájdete snubné prstene zo 14-karátového alebo 18-karátového zlata, platiny alebo paládia. Tieto kovy totiž vydržia o poznanie dlhšie než striebro a pri správnej starostlivosti vás budú sprevádzať navždy. Zároveň platí, že dobré klenotníctvo nikdy nepoužíva povrchovo farbené zlato, ale jednotlivé farebné časti.

Každý šperk musí prejsť rukami klenotníka 

Moderná doba sa dostala aj do šperkárskeho priemyslu, preto sa pri výrobe používajú rôzne stroje, ktoré uľahčujú prácu. Vďaka nim je jednoduché vytvoriť presný tvar, hrúbku alebo veľkosť prsteňa. Aj napriek tomu je stále zásadná ručná práca zlatníka, ktorý prichádza na rad pri usadzovaní kameňa. Jeho práca musí byť precízna, aby sa k vám dostal dokonalý prsteň. 

V perfektne vybrúsenom diamante uvidíte šípy alebo srdiečka  

Excelentné vybrúsenie diamantu vyniká optickou symetriou. Oproti zirkónu sa nádherne leskne aj po rokoch nosenia a vrhá krásne dúhové odlesky. Správne dodržanie postupu brúsenia a špičková práca zaistia, že v nich po zväčšení uvidíte srdcia a šípy.

Neobmedzujte sa ponukou, nechajte si vytvoriť snubné prstene na mieru 

Ak milujete originalitu a neokukaný dizajn, môžete si navrhnúť vlastné prstene. S návrhom navštívte klenotníctvo, kde vám šikovní dizajnéri vašu predstavu najskôr naskicujú a potom vymodelujú pomocou 3D programu.

V Bisaku nájdete snubné prstene poctivej výroby

Či už chcete romantické, alebo výrazné snubné prstene, navštívte niektorú z predajní Bisaku. Používajú najkvalitnejší materiál i kamene a pri výrobe kombinujú strojovú a ručnú prácu. Navyše si u nich môžete nechať vyrobiť šperk, ktorý nikto iný nemá.