Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka

27. júl 2020

Na slovenský a český svadobný trh prichádza novinka, svadobná aplikácia Modrá stužka www.modrastuzka.sk a www.modrastuzka.cz. Úlohou tejto novinky je uľahčiť komunikáciu so svadobnými hosťami a tým aj plánovanie celej svadby. Hlavnou a najviac oceňovanou funkcionalitou Modrej stužky je zdieľanie prianí, kedy snúbenci uvedú aké cool dary by chceli dostať, alebo na čo im svadobčania môžu prispieť. Príspevky na vysnené dary dostávajú budúci novomanželia na svoj bankový účet a starosť o obálky na svadbe je tak minulosťou.

Čo Vám Modrá stužka umožní?

  • Vytvoriť svoj svadobný web
  • Dať vašim hosťom na vedomie, čo si přejete
  • Obdržať príspevok na dar priamo na váš účet bez sprostredkovateľa
  • Nastaviť možnosť čiastočných či percentuálnych príspevkov na darček
  • On-line potvrdenie účasti vašich hostí na svadbu vrátane detailov
  • Zdieľať fotoalbum prístupný na nahrávanie fotiek
  • Zdieľať program a harmonogram svadby s hosťami
  • Odpovedať na dotazy, ktoré budú viditeľné všetkým
  • Spravovať celú svadobnú komunikáciu na jednom mieste
  • Sledovať dashboard s prehľadom a štatistikami
  • Generovať automaticky zoznam hostí
  • Mať prehľad o daroch a príspevkov na nich

Ako to funguje?

Po jednoduchej registrácii na stránkach Modrej stužky (kľudne aj cez facebook), sa snúbencom vytvorí administratívny profil, kde svoju svadobnú web stránku vyplnia a nastavia, tak aby vyzerala a fungovala podľa ich predstáv. Snúbenci v administratívnom profile vlastnej webovej stránky spravujú celkom päť svadobných modulov. Prvý modul, ktorý je možné nastaviť obsahuje informácie o samotnej svadbe, snúbenci vyplnia harmonogram svadby, vložia mapu, miesto, aké sú možnosti ubytovania, či svadobné odpočítavanie. Tento modul Modrá stužka  ponúka zadarmo a umožňuje každému si aplikáciu vyskúšať.

Hlavnou funkciou celej aplikácie je následné efektívne vytvorenie svadobného darčekového zoznamu, tzv. gift listu. Snúbenci môžu okrem bežného obrázku, odkazu a ceny, pridať aj akým spôsobom chcú dar dostať (fyzicky kúpiť alebo obdržať peniaze), ale hlavne môžu nahrať QR kód, paypal, IBAN či iné platobné inštrukcie a obdržať tak peniaze priamo na účet. U drahších darčekov je možné prispievať aj čiastočne a sledovať prebývajúcu čiastku v profilovej štatistike. Svadobný dar by však nebol kompletný bez svadobného priania. Preto predtým, ako sa svadobčania k nejakému príspevku či daru zaviažu, vyplnia štýlové prianie, ktoré poputuje priamo do vášho profilu. Rovnako sa zhromažďujú odpovede na účasť (RSVP) do prehľadnej štatistiky a vytvára sa zoznam hostí aj s ich dietárnymi obmedzeniami a odkazmi.

Akonáhle je svadobný web pripravený a vytunený, snúbenci ho pošlú a sprístupnia k užívaniu svojim milým svadobčanom. Tí, cez stránku komunikujú, prispievajú na darčeky, odpovedajú na účasť či komunikujú. Stránku je možné zabezpečiť heslom. V neposlednej rade následne stránka slúži ako svadobný fotoalbum a tiež ako komunikačný nástroj pre zvedavé dotazy a vtipné odkazy. Tieto featurky sú k dispozícii v PREMIUM verzii, ktorú je možné za 18,99 EUR aktivovať na jeden rok.

Zbavte sa starostí ohľadne nekonečnej komunikácie spojenej s odpovedaním na stále tie isté otázky, zbavte sa strachu zo straty obálok a hlavne z nevhodných darov. Nasmerujte Vašich hostí správnym smerom a povedzte, čo si prajete. Ocenia to! Takto môže vyzerať aj Vaša svadobná stránka https://modrastuzka.cz/sk/lucie-a-petr