Pripravte sa na svoj deň "D" a očarte!

17. okt 2016

Chystáte sa na svoj veľký svadobný deň  alebo radíte s prípravou svadby svojej kamarátke, či ste sa dokonca sľúbili za družičku? Alebo o svojej  svadbe ešte iba snívate a chcete, aby tento deň bol ten najkrajší vo vašom živote? A možno iba patríte k tým dámam, ktoré chcú byť vždy a všade dokonalé, aby pútali pozornosť  svojho okolia. Nepotrebujete už prácne zisťovať najnovšie módne trendy, hľadať dobrú vizážistku či kaderníčku. To všetko teraz nájdete pod jednou strechou. Kde? Bory MallBratislave už tento víkend.

 

Víkendový veľtrh krásy  prinesie od 22. do 23. októbra  množstvo inšpirácií a rád, ako sa stať kráľovnou svojej svadby. Najťažším orieškom pre každú ženu je výber vhodných šiat. Majú byť romantické s množstvom čipiek a volánikov či úplne jednoduché?  Je  trendy biela alebo môžeme bez obáv povedať svoje „áno“ aj v šatách iného odtieňu? Už netreba hádať, stačí prísť a pozrieť si  Bory Beauty & Wedding show, prehliadku najtrendovejších modelov tejto svadobnej, stužkovej či spoločenskej sezóny na Bory Móle. A nemusíte sa iba pozerať. Ak budete chcieť,  môžete sa osobne poradiť  so skutočnými odborníkmi na ženskú módu. Okrem atraktívnych salónov vystavia svoje originálne modely aj obľúbené módne návrhárky Jana Kuzmová, Izabela Komjati, Michaela Ľuptáková či Jana Jurčenko. A ktovie, možno vám padnú do oka šaty skutočne netradičné, napríklad zo živých kvetov...

Krásnymi šatami sa však príprava na váš deň „D“ ani zďaleka nekončí. Treba myslieť proste na všetko, každý detail totiž zaváži. Preto budú na Bory Beauty & Wedding show k dispozícii aj skúsení odborníci na organizáciu svadby, floristi, výrobcovia šperkov.  Ak je pre vás dôležité aj miesto vašej svadby, počas veľtrhu získate odpovede na mnohé vaše otázky. Chcete mať svoju svadbu v interiéri ale chcete zvoliť niečo viac originálne – exteriér či úplne atypické prostredie? Všetky možnosti vám radi predstavia odborníci. A pre náročné nevesty bude vystavený aj exkluzívny svadobný stan.

Šaty máme vybraté, miesto svadby tiež – čo ešte chýba? No predsa originálny účes a dokonalá vizáž. Okrem bezplatných rád dlhoročných odborníkov ako prebudiť svoj šarm vám ponúkneme aj úplne „fresh“ nápady.  Súťaž mladých stajlistov s wanda.sk ukáže, kto má skutočne talent!  Naši kreatívni súťažiaci vám predstavia ako vyčariť dokonalý účes a vizáž nielen na svadbu, ale na každú slávnostnú príležitosť. Dozviete sa nielen tipy na trendové líčenie alebo chic účesy, ale napríklad aj to, ako sa vyrába prírodná kozmetika so značkou Manufaktura. Vyskúšať si môžete omladzovaciu kyslíkovú procedúru, líčenie zdarma a využiť môžete aj  množstvo zliav na rôzne kozmetické výrobky.  

Okrem obrovskej ponuky až 80-tich vystavovateľov je na Bory Beauty & Wedding show pripravené ešte jedno prekvapenie. Originálna zmenáreň so skutočnými profíkmi. Pripravili ju pre vás vyhlasovatelia „módnych oscarov“  - The Fashion Awards 2017 Czech & Slovak Edition. Dve z vás tak budú mať šancu získať v priamom prenose nový imidž a stať sa tak úplne vynovenými ženami.

Ešte stále váhate? Či už ste o beauty novinkách jesene počuli alebo nie, jedno je isté, je lepšie raz vidieť ako sto krát počuť. Tak príďte tento víkend do Bory Mall, o nápady a inšpirácie tu nebude núdza. A že váš vyvolený ešte váha a stále vás nepožiadal o ruku? Tak ho vezmite  so sebou, možno mu to na Bory Beauty & Wedding show, konečne dôjde.  :-)

Zdroj fotografií DSC8808, DSC8660, DSC8391, DSC9697

Zdroj: Svadobný salón Naive