Zrnko Šťastia

27. sep 2023

Deň svadby je pre mnohých z nás jedným z najkrajších dní v živote a pre niektorých dokonca tým úplne najkrajším. Túžime po tom, aby v tento deň bolo všetko perfektné, nezabudnuteľné a jedinečné. Na svadbe je úžasné, že svoju radosť a šťastie môžeme súčasne zdieľať s našimi najbližšími priateľmi a rodinou. Aj pre nich by mal tento deň byť výnimočný a nezabudnuteľný a ideálne by si z neho mali odniesť, okrem krásnych spomienok, aj niečo unikátne, čo im bude vašu svadbu pripomínať.

 

Na toto všetko sme mysleli, keď sme pre Vás vytvárali originálny darček, svadobné, kávové Zrnko Radosti.

Do tohto špeciálneho darčekového balenie sme spojili vynikajúce kávové zrná s krásou a eleganciou obalu a absolútnou jedinečnosťou Vás a Vášho špeciálneho dňa. Všetko spolu garantuje, že hostia budú na váš výnimočný deň ešte dlho spomínať!

Svadobné Zrnko radosti bude vždy pre každý pár úplne iné a jedinečné. Na obale budú len Vaše mená, dátum a miesto svadby a naviac vygravírované Vaše portréty, nevesty a ženícha, priamo na skutočnom zrnku kávy. Skvelá káva bude hosťom ešte niekoľko dní pripomínať krásne a radostné chvíle prežité na Vašej svadbe a gravírované zrnká s venovaním na samostatnom lístočku bude originálnou pamiatkou na veľmi dlhú dobu.

Pre ľahší výber sme pre vás predpripravili viacero designov od elegantných cez romantické až po jednoduché a veselé. Ak máte vlastnú predstavu, vieme vytvoriť design presne podľa vašich požiadaviek. Rovnako tváre na zrnkách kávy budú vygravírované z vami vybratých fotiek nastávajúcej nevesty a ženícha.

Káva je pre nás každodennou súčasťou, bez ktorej si mnohý nevieme predstaviť naše rána, alebo dni. Vďaka Vám a Zrnku radosti budú pre Vašich hostí chvíle s kávou naozaj špeciálne.

Darček ako Zrnko radosti nemôžu dostať hostia nikde inde na svete, pretože je to slovenský unikát vymyslený a vyrobený na Slovensku.

Doprajte vašim blízkym niečo mimoriadne a urobte svoj výnimočný deň ešte nezabudnuteľnejším.