coverphoto
Neaktívny

silvia_kurekova

Silvi  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 28. apr 2011
býva v meste Galanta
Info o svadbe
Svadba bola 31. 8. 2013
3864
dní po svadbe
Aktivita
21 príspevkov vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (2)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
oznámenia
Say Yes
Taktiež veľká spokojnosť :)
kvety
Barborka, Galanta
S kvetinovou výzdobou som bola nadmieru spokojná! Barborka má zlaté ruky a je veľmi šikovná!!! Hoci sme sa videli len raz, a výzdoba mala byť pôvodne trošku iná, nakoniec to sama zmenila - ako sama povedala "dovolila si ma odhadnúť" a teda odhadla ma úplne presne!!! Kvety boli nádherné, presne podľa mojich predstáv!!!! :)
make-up
Kozmetický salón Ivana, Sereď
Make-up vydržal celý večer :)
hostina
Reštaurácia Lodenica, Šintava
Reštauráciu Lodenica v Šintave takisto vrele odporúčam. Pani Tvarožková bola veľmi milá, ochotná, ústretová. Personál takisto skvelý a úžasne tam varia!!
kameraman
Tomáš Snop Videography
Na svadbe sme video pôvodne nechceli a na Tomiho som natrafila vlastne náhodou.. Dokonca som zistila, že pod nickom Goel Pictures sa skrýva kamarát z detstva :) Som veľmi rada, že to náhoda takto zariadila a video sme nakoniec mali, už len náš svadobný klip je krásny a predčil moje očakávania :) Ďakujem ešte raz Tomi!! Bol s nami spolu s Miškou po celý deň a bolo nám s nimi naozaj príjemne :) Na svadbe sme o Tomim ani nevedeli, ale hosťom sa veľmi páčil!! Takisto som zvedavá na celé video :) Aj Tomiho jednoznačne odporúčam a rozhodla by som sa pre neho znovu - všetkými 10-timi!!! :)
fotograf
AlafetaPhoto
Miška je jednoducho skvelá!!! Páčia sa mi jej nápada a štýl, akým fotí. Počas fotenia to bolo celé veľmi uvoľnené, príjemné a na svadbe som ani nevedela, kedy čo fotí, takže som zvedavá a veľmi sa TEŠÍM na jej fotky!!! Určite by som si ju vybrala znovu!!!!
Dj Pali bol neskutočný!! Aj ako starejší, aj ako DJ! Všetko organizoval, v rámci zábavy sme sa nemuseli o nič starať, všetko mal pod palcom :) Aj hostia boli veľmi spokojní!Ešte raz veľké ďakujem!!
Žiadne príspevky.