coverphoto
Neaktívny

stanka57

  /  31 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. máj 2016
býva v meste Zvolen
Info o svadbe
Svadba bola 28. 4. 2018
2157
dní po svadbe
Aktivita
16 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Dievcata prosim vas poradte mi, kde zozenieme body alebo tricka biele pre dievcata vo veku 6 a 11? Aby boli elegantne k tylovej sukni pre druzicky. Budem vdacna za akekolvek vase rady. 😊😊

Baby prosim vas, ktora z vas mala rozpustene vlasy na svadbe, respektive taky rozpusteny uces? Vydrzalo vam to celu noc pekne? Nemali ste problem dat si dlhy zavoj?😊

Dievcata davali ste si zive kvety na svadobne torty? Ja som si nasla fotky a myslela som si, ze su to umele ale cukrarka hovori, ze zive 😊 Vydrzali vam tie kvietky pekne na torte?

Dievcata prosim vas stalo sa niektorej, ze ste si vybavovali dovolenku pred svadbou, ale na dovolenku ste isli po svadbe? Davali ste do zmluvy svoje dievcenske priezvisko alebo uz to manzelovo? Lebo my mame svadbu v aprili, na dovolenku ideme v july a dnes na zmluvach som zapisana priatelovym priezviskom aj som sa nim musela uz podpisat.

Ahojte zienky 🙂 Poprosila by som o recenzie a odporucania na svadobnu cestu na Kapverdy. Kde ste boli, akou cestovkou 🙂 Dakujem krasne.