coverphoto
Neaktívny

tinkabella

Tinka  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 22. aug 2013
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 17. 5. 2014
3605
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +5
Svadobný album
Tinka a Tomáš
17. 5. 2014 Skalica | 9 fotiek
svadobná cesta
Elite tours - cestovná agentúra
Po dlhšom zvažovaní sme si za miesto našej 3-týždňovej svadobnej cesty vybrali KUBU. Cestovka nám plne vyšla v ústrety a pripravila svadobnú cestu na mieru. Prvý týždeň sme strávili v destinácii Holguin, potom sme týžden cestovali naprieč Kubou s vynikajúcim sprievodcom a posledný týždeň sme si užívali v raji menom Varadero :) Už sa nevieme dočkať, kedy sa tam vrátime :)
účes
Monika Schultzova kadernictvo Holíč
Super kaderníčka, výborný prístup a dokáže vytvoriť skutočne profesionálny účes :)
topánky
hogl- maxima aupark
Asi prvé topánky, ktoré boli napriek podpätku pohodlné, netlačili a vydržala som v nich od rána až do pol noci :) a čo je najdôležitejšie, boli prekrásne :)
kvety
EVEN - kvety a umenie, Skalica
Nádherná kvetinová výzdoba presne podľa môjho želania. Pani kvetinárka dodržala druh kvetov, zadané farby aj celkový vzhľad. Moja svadobná kytička, kytice pre svadobné mamy, výzdoba auta aj sály bola nádherná :)
make-up
Martina Príkazská - štúdio Miracle, Skalica
Krásne nalíčila mňa i moju mamu, môžem len odporúčať :)
víno
Víno Masaryk - Skalica
Vynikajúce víno a výborný prístup. Zobrali sme viac vína s tým, že čo sa nespotrebuje, to môžeme vrátiť. No bolo tak dobré, že tých pár kusov sme si nechali a vychutnávame si ich pri spomínaní na náš najkrajší deň :)
svadobné obrúčky
KAMEA s.r.o. - Slovenský výrobca svadobných obrúčok & šperkov
Výborný individuálny prístup a tie nádherné priestory v Trenčíne! Sme naozaj radi, že sme si zvolili osobné vyzdvihnutie obrúčok. Sú nádherné, na mieru a stále sa na ne radi pozeráme :) a samozrejme nám ich všetci chvália :)
ženíchov oblek
Bizzare
Manžel si zvolil oblek na mieru a máme super skúsenosť so salónom Bizzare. Skúšky sme si zvolili vtedy, keď nám to najviac vyhovovalo, hoci to bol víkend alebo týždeň po siedmej či ôsmej hodine, keďže manžel je rozcestovaný. A ten oblek! Sadol ako uliaty :)
Žiadne príspevky.