Nový spôsob ako manažovať predaj v Bazári a Shopoch: Záujemcovia.

24. júl 2013

Po mobilnej verzii fotoblogov je tu daľšia novinka. Ak si niekedy ponúkala viac inzerátov ako prstov čo máš na tele, pravdepodobne si si zažila situacie ako: mám 5 záujemcov o 7 roznych vecí, kto písal kde? kto chcel čo? Kto už poslal peniaze, čo mám poslať? Jááj zabudla odpovedať. Táto sa neozvala - prečítala si už moju správu? ... und so weiter. Bez popísaného papiera to nešlo.

História, história, bejvávalo :)

V "Môj Bazár" a "Môj Shop" pribudla založka "záujemcovia"

Tu vidíš svojich aktuálnych záujemcov - ako keď v obchode stoja zakazníci. A podobne s nimi aj riešiš obchod. Vyzerá to asi takto: 

 

Čo všetko tu viem robiť?

 

  • U každého vidíš pekne pohromade na čo všetko Ti napísal. Niekto sa iba pýta, niekto už záväzne objednáva. Jedna vec, či 10 naraz
  • Na prvý pohľad vidíš kto komu naposledy písal a či je tvoja správa už prečítaná. Opakujem, vidíš či už je prečítaná :)  
  • Rýchla komunikácia: nové správy aj celú vašu konverzáciu si rozklikni priamo pri záujemcovi. Vidíš tam všetky vaše správy, nech reagoval na čokolvek. Priamo mu môžeš odpísať.
  • Každý bizňis je v nejakom stave - tuto musím premerať, tuto je to rezervované do X, tu čakám na peniaze. Ku každému záujemcovi si rýchlo napíš poznámku, ktorá u neho navždy ostane. Ak ju nezmeníš. Takže zapíš si čo potrebuješ
  • Vidíš či k danému inzerátu máš viac zaujemcov.
  • Ak ste nejakú vec/otázku/inzerát už poriešili, klikni vedľa inzerátu "Odstráň záujem" - vybavné. Ak odstrániš aj posledný "záujem", skryje aj celý záujemca. 


Už predtým bola možnosť skryť záujemcu pri inzeráte. (Odstráň záujem je to isté). Možno si to nerobila a preto teraz máš kóóópec záujemcov. Ak venuješ trochu času prečisteniu zoznamu, budeš mať prehľadnú a rýchlu stránku. 

Nieje to ešte dokonalé, je kam smerovať.  Verím, že to mnohým to pomôže.


Prajem pekný deň.