jani - nasla som k tomu toto na nete :
http://www.inzercia.sk/inzerat-AJB295...
...ale neviem ci je to usvedcujuci dokaz, ze ona tie limuziny prenajima i ked SPZ sedi 8-(
domi, su to odtial, ale ako pisem. teraz si nejaky obrazok skopcim do albumu, napisem si tam to co ona: V prípade akýchkoľvek otázok mi kľudne napíšte, budem rada :), tak mi proste nemas ako dokazat, ze som alebo niesom firma.
ten nick ani registracny mail nema nic s tou firmou spolocne. ked ju napomenies a ked sa ta dotycna nahodou ohradi, tak sa to neda ako zdovodnit, ze podla coho si usudila, ze je z firmy.
napr butterflicka
podobny pripad je s uzivatelkou sonina22. ma dva albumy so satami a mam tusaka, ze to je firma, ale bohuzial jej to nemam ako dokazat, takze tam ma nadalej tie albumy.
co ma na prvej foto popis Lincoln Town Car NZ - tak som nasla kopu inzeratov na to auto s rovnakymi obrazkami..... takze ja som za to aby sa to dalo overit butterflicke.... ja jej vsetky podozrive veci davam a aj ulinke a casto sa stava, ze ony iniciativne najdu kseftarov....
maji, urcite to je 1 osoba, lebo ked si kliknes na hociaku IP z tych, z kt. sa hociaky nick prihlasuje, tak z tej IP sa prihlasuje aj iny nick.... este by som k tomu zoznamu dala aj ellyka