vcera som spominala tu susanyx+gaviotu co bola dupla a dnes mi dosla tato ip
Od koho: zuzuj
Kedy: Dnes o 13:02
Komu: danu
Predmet: podla mna falosny inzerat
chcela by som sa vyjadrit ze gaviota rovna sa podla mna susanyx a ma velmi podivne inzeraty typu ze posli peniaze na ucet, ja do 2 tyzdnou poslem tovar. Spolocny menovatel je tiez potreba zaplatit 0,40 eur k cene pri plateni na jej ucet. Avsak raz pise ze je z Michaloviec(gaviota: #444467 ) , raz pri postelnom pradle ( po 15eur) ,ze je z Medzilaboriec -inzerat bol stopnuty kvoli velkym pismenam. Zda sa mi ze je to nejaky podfuk, lebo ja som jej napr. napisala ci mozem si prist po veci osobne a neozvala sa. Resp. ma velmi pod cenu uplne udajne nove veci ( ako napr. postelne pradlo, vreckar, baldachyn a zavinovacka cele nove za 15eur????). Niektore baby jej uz poslali peniaze zatial tym ze posiela tovar udajne do 2 tyzdnov neviem vysledok. ALe neda sa to nejako preverit???. Vytacaju ma taketo veci...
Podla mna by na inzeratoch mal byt uvedeny telefonicky minimalne udaj, aby sa dalo vobec overit o co ide. Ak uz vobec nie, ze aspon admini by mali mat komplet udaje adresa a pod.
papo zuzuj
+ doplnenie
Od koho: zuzuj
Kedy: Dnes o 13:08
Komu: danu
Predmet: este doplnok k predchadzajucej sprave
Prave som si vsimla ze susanyx co mala zmazany inzerat predava pod menom gaviota dnes gaviota: #444447, a ako som pisala vcera tento inzerat bol od susanyx z medzilaboriec dnes od gavioty z Michaloviec....
Mam na to nejako reagovat?
vcera prisiel aj mail - nepodpisany - ci je uzivatelka susanyx spolahliva, lebo ze veci, ktore predava ma za podozrivo nizku cenu a ze vopred treba posielat peniaze na ucet. Napisala som, ze zatial sa nikto nestazoval, takze nemam ako dokazat ci je to realny inzerat alebo je to nejaky podvod.
Najlepsie by bolo, keby sa s nou dohodla ci je to mozne poslat na dobierku a nech sa opyta preco je to take lacne.... a ze v novej verzii bude aj hodnotenie predavajucich/kupujucich, tak bude jednoduchsie odhalit podvodnikov.....
uz je trapny..... inka, som tam napisala pripsevok, ptom vymazala jeho a svoj som si zeditovala - mala som tam 1 chybicku a ono mi to oznacilo tiez ako Forum nie je pre firmy :-N =-) :-o to je zleee
k tomuto:
domika007 • Dnes o 09:57
co si myslite o tejto teme? :
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php…
som dostala takuto odpoved (ok, asi som dala zlu otazku)
monika124
Kedy: Dnes o 20:07
Komu: ikke
Predmet: Re: Rozpočet
Neviem, čo konkrétne by si chcela vedieť... Kto to je či ako pracuje? Inak ak chceš napíš priamo jej na mail mm.machova@gmail.com je fakt mila a určite ti rada poradí.
ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ahoj,
mozes mi napisat viac o tej babenke?
ikke
---
takze vlastne nijake zistenie... :-S
hej, ale ci je monika124 mm.machova ? je to mozne, ale ked das "monika machova" do google, v podstate nic urcite ti nevyhodi (okrem toho je zjavne viac osob s takymto menom)
co s nou? http://www.modrykonik.sk/bazar/index.ph… podla mna by sme jej mali vacsinu tych inzeratov stopnut.... ved ked robi ciapky na mieru, tak nech da do jedneho inzeratu 3 rozne obrazky + info, ze vyrobi aj inu a do dalsieho nech da "bekovky" + info, ze vyrobi.... ci nie? :-N
jani, to nieje kreslo na kojenie. to je kreslo. :-D take sme kupili mame minuly rok na 50 narodky. :-D chcela hojdacie kreslo, kde si moze vylozit aj nohy.
oukej, diky..... tak lebo uz som na pochybach, ze co vsetko existuje, ako z ludi vytlct peniaze.... videla som uz aj merac UV ziarenia v bazari na koni :-N
ok, dakujem market.... som myslela, ze je to akoze specialne na to urcene..... ako napr. vankuse tie do tvaru podkovy.... som donedavna netusila, ze take nieco existuje....
a aby sa nezabudlo, tak pripominam svoju otazku zo vcera 22:37 ;-) podla mna je zbytocne mat 100 inzeratov, kedze vsetky su v podstate o tom istom.....
Ano, taky myslim, ze je 100 inzeratu naprosto zbytecnych :-N
Mam dotaz - Len zajima, jestli muze dat do alba pet lahve naplnenou pouzitymi jehlami a strikackami (po stimulaci na IVF), jako ukazku likvidace nebezpecneho odpadu. A takto to zanese do lekarny. Je to ok? Spousta holek tam ma injekce atd.
ano, podla mna je to ok, lebo to suvisi s IVF a tehotenstvom.... nemala som vo fotkach ihiel zo zaciatku jasno, no bolo mi poradene, ze to mam nechavat
ok, tak tie inzeraty postupne pozastavujem... bude to fuska :-N
si uz jaksik nepamatam ako sme sa dohodli co sa tyka predaja parfumov v bazari? :-N viem, ze nechavame dekor kozmetiku a tak...
http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_ent…