ikke, tiez som na to len klikla.... ty si ten link prekopirovala asi hned po oznaceni a je tam teda napisane to tvoje upozornenie, ked na to klikneme, oznaci sa to :-)
ano, MC berieme ako firmy, kedze to nerobia zadarmo....
s tym netabulkovymi je večny problem, uz som ich upozornovala v tej teme 2x, lebo sa hadali.....
maji, urcite je podobna tema, porozomyslam.... bolo aj nieco ako "zenich z BA, nevesta z KE ako to zbladnut".... alebo tak dako..... no pozriem
preco si dotycna mysli, ze prave snazilky jej pomozu s problemom 3,5-rocneho dietka??? :-.
ak jej tam fakt nikto medzi skolkarmi nenapisal, by som to presunula do batoliat, to je predsalen "blizsie" tomu nez v snazilkach...
Dělá si prdel??? :-o
diddi • 2d • Dnes v 16:46
| Change | 195.91.79.209
Která pravidla porušuje: | Zruš
mozem vediet, preco mam vymazany jeden cely album?
Doufám, že tu IP od ní kde "žádala" nebo spíš rozkazovala smazání alba máte u sebe! 8-(
A co ti na to odepsala? Já bych jí fakt zablokovala, dělá z nás krávy s prominutím když tohle napíše do diskuze ]-(
Dělá to schválně, nemá tady co dělat, je duševně chorá 8-(
jeste vetsi blbec nez jsme doufali???:
ikke (admin)
Kedy: Dnes o 16:57
Komu: diddi
Predmet: Re: Re: Re: ???
lutujem, to nie je mozne. ale ak trvas na zmazani aj ostatnych, tie mozem zmazat.
zmazane albumy vsak nie je mozne vratit spat.
diddi napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ok, myslela som tym, vymazat vsetky moje albumy....ok, tak mi ho tam prosim vrat...dik
ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
pretoze si poziadala o zmazanie albumu diddi (tak sa volal ten zmazany album)
intel3 napísala:
Nechapem, preco ma odlogovavas?...Ziadam ta vymazat moj album diddi!!!!
:-D :-D :-D :-D :-D ty jo měla jsem co dělat abych nespadla na prdel ze židle :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ať fakt jde do háje, to neni možný tohle co tady zkouší!
Ziadam ta vymazat moj album diddi!!!!
ok, myslela som tym, vymazat vsetky moje albumy
:-D
janocka, u nás se říká:
jeden myslel a vymyslel ho*no. a druhej nemyslel a šlápnul do toho.
Jé Kájo to neznám, ale super!!! :-D
To mi připomíná ten vtip (nevím jestli budu přesná vtipy si nepamatuju :-N) jdou dva a vidí něco na zemi, tak se dohadujou jestli je to hovno... jeden do toho strčí prst, olízne a říká: "Fuuuj je to hovno, ještě že jsem do toho nešlápl" :-D
Pardon za odbočení :-N