od tej gabajano mi prisla takato IP, takze zatial ju budem len sledovat:
*ahoj
no my sme boli s foto aj video velmi spokojny. vo vsetkom maximalna ustretovost, da sa na vsetkom dohodnut, ziaden problem v komunikacii, super zohranost
na obsadenost sa asi bude treba opytat na jednotlivy termin, viem ze robia po celom Slovensku takze urcite nebudu problem
my sme mali komplet sluzby foto video a DJ a cele nas to vyslo na 860 €
cenovu ponuku ti urobi na mieru ked mu napises na mail o ake sluzby a aky rozsah sluzieb mas zaujem
kontakt najdes na jeho webowej stranke www.jilekproduction.yw.sk*
baby ak by vam prisla ip od tejto uzivatelky : katka0106 - nemusite jej odpovedat, ja som jej uz odpisala ;-)
som akosik zabudla napisat info aj vam :-N
co s tymto:
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
myslite, ze mam pre-/z-mazat prispevky odbocujuce od temy? je to niekolko poslednych stran... :-p :-N alebo nechame tak? dufam, ze na dalsie kecanie sa presunu inam...
ikke, tak koukám, že už jsi to promazala :-)
domi, u toho prvního inzerátu nevím, já mám taky vždycky dilema. může se hájit tím, že pro svědkyni na svatbu se hodí :-|
u toho tématu bych změnila název na jméno té hudební skupiny - Hudební skupina Lexel.
hej hej, niekolko desiatok minut som klikala a mazala.... a niekedy boli ruky rychlejsie ako oci, tak som vymazala aj 2 prispevky, ktore tam patrili |-|
ano, ja kabelky take fakt obyc. ako tato stopujem.... spolocenske nechavam, no tato spolocenska nie je....
domi ja nie, ked vznikli tie inzeraty bola som na ceste domov..... stranku som si zapla az teraz.... dnes som stopovala iba tu s detskymi satami, na kt. si sa aj ty pytala medzi sviatkami a 1, kt. mala 2 nicky.... moze to byt zas obnoveny inzerat niekolko mes. stary......
je tento normalny??? ]-(
Od koho:ondrejj
Kedy: Dnes o 20:33
Komu: domika007
Predmet: Re: Kameraman IVAN DRGAN Trstena( orava )
ahoj
prosim ta (ak sa to da) mozes mi poslat ten prispevok naspat..Bol dost dlhy a nechcelo, by sa mi ho pisat nanovo. Upravim ho v sulade s pravidlami a vlozim do temy naspat. dakujem
domika007 napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
Ahoj,
nakolko na nasich strankach je bezplatna reklama zakazana a v pravidlach fora sa pise :
10. Ak si firma (alebo reprezentuješ firmu, alebo si z firmy a tváriš sa, že nie si ) nepíš do fóra (ani o veciach nesúvisejúcich s tvojou firmou). Firemná prezentácia je platená a bezplatná prezentácia vo fóre je zakázaná.
Ak mas zaujem o reklamu v katalogu firiem ....tu je cennik reklamy :
http://www.mojasvadba.sk/aboutus/pric...
Dominika ( admin)
jani? vedela by si zistit registracnu mailovu adresu na tomask a spott? a IP? preverujem tu danielku10, co som vam poslala do ip, len ci tie 3 nicky maju nieco spolocne. :-) ten spott pozeram, ze bol bloknuty 25.5. a presne vtedy sa zaregistrovala danielka10...
maji, mozem to zistit tak, ze ich odblokujem na chvilu :-) tomask bol urcite AT studio a sa mi vidi, ze aj spott.... a na danielku som uz mala davnejsie podozrenie.....
beriem spat, spott nie je AT studio.... uz tu bol nejaky uzivatel, kt. furt vytvaral temy o DJ Milanovi Nagyovi.... takze danielka je tiez podozriva.... vsetky temy, do kt. prispela boli o DJ... blokla som ju