nevsimla som si domcin prispevok... perdonno :-N tykalo sa to toho noveho salonu v PP? tu som neupozornovala.... niekedy to robim tak, ze najskor vymazem a ked napise znovu, tak upozornim..... ale tak ked je to dupla + firma, tak bloknut bez upozornenia
jak diky, sak som odpovedala az ked to bolo neaktualne.... inak, zistila som, ze "iwonna" je majitelka svad. salonu, o kt. bola rec.... upozornila ma "baykalac"/studiomaggie.... napomeniem o par hod. a zapisem
aka "iwonna"? =-) bavime sa o tom istom? :-D
ja mam duplu pavelka4 a ajusssa - ma novootvoreny svodobny salon v PP a ta iwonna patri k nim, ci ako? :-D
keby nieco, tak mna si dnes nevsimaj. trosku som mimo... :-D
maji ano, bavili sme sa o tom istom :-D uz som pisala postojacky, odpajajuc kable a obuvajuc sa, takze preto som to napisala tak ako napisala :-p
domi, tie prispevky fakt zavanaju reklamou.... mohli by sme ich chvilu sledovat a ak este prispeju v podobnom duchu, tak by sme ich mali zrusit....
danu, hladala som podobnu temu a nenasla.... iba vseobecne o chodeni, problemy s chodenim a potom o choditkach ako si pisala... takze podla mna moze ostat....
uz pisala aj ip
Od koho: diddi
Kedy: Dnes o 11:18
Komu: danu
Predmet: Zoznam stopnutých inzerátov v bazári a dôvody
Ahoj, pisala som Janocka a 3xoznacovala upozornenie v teme \"interupcia\", kde vas ziadam, aby ste vymazali cely prispevok od vieraj, pretoze ma uraza a patri to do ip...v teme som nikoho neurazala, diskutovali sme...svojim prispevkom reaguje na nieco, co bolo kedysi v inej teme a ona mala protichodne-pre \"nas\" viacerych urazajuce prispevky...a teraz to riesi tak, ze vypisuje, kde sa pripojim....moje prispevky davate vymazavat....a ked vas o to ziadam ja, tak sa to ignoruje....preto vas ziadam o zmazanie CELEHO jej prispevku, pretoze ma uraza.
Vdaka
ja od diddi davam ruky prec, odo mna sa uz ziadneho mazania nedocka, ani ked bude upozornovat ani ked bude nadavat :-p 8-(
zmazala som upozornenia v temach o skolkach (pinguin vs. slniecko), lackovi a pinguin som napisala, nech si vyberie 1 nick, plus lackovi ako odpoved na upozornenie, ze nemame ako overit jeho tvrdenie, ze ide o majitelku, tak ak sa citi byt dotknuty, nech postupuje podla pravidiel stranky, cast staznosti. uz mi ta zelena liezla na nervy :-N
a zase ip od diddi 8-(
Od koho: diddi
Kedy: Dnes o 12:19
Komu: danu
Predmet: Aj Vam sa na prvykrat nenacita stranka Modrykonik?
Danu, kolkokrat mam pisat staznost? alebo komu?
co som si ten prispevok precitala, nezdalo sa mi to ako uraznie.... precitam si par stran prispevkov v tej teme a potom uvidim.... idem diddi napisat, ze to pozrem neskor, ze teraz riesim ine veci.... snad sa upokoji a nezacne oznacovat prispevky kade-tade
ikke, na české střeše už je pár alb jen se psy, podle mého tam můžou zatím být, vzhledem k tomu, že v pravidlech nic není a alba jsou omezena velikostí.
teď nevím, jestli mi to psal bob, pierre, kuko nebo janocka, ale vím, že jsme si psali o tom, že tam zatím v podstatě může být cokoli, co není výslovně zakázáno, a že se uvidí, co tam budou cpát.
kaji, vdaka, pisal to bob pred par tyzdnami ;-)
k tym vitarianom - bola tu (na MK) kedysi taka tema "Hlavne nevarit", bolo tam par fanatikov, ktori sa na stranky prihlasili iba preto, aby podporili ineho fanatika, ktory tu temu zacal :-N ale obavam sa, ze tema je uz zmazana alebo minimalne zamknuta...
apropo, pocut o frutarianoch - vzdy si spomeniem na film Notting Hill... :-D