myslim, ze hej... myslela som najskor, ze to je len o jedle, no po pozornejsom citani som zistila, ze myslia celkovo biostyl.....
trochu mimo, ale tyka sa to prispevku v tej teme od "hexinka" - 6 mes. dietatu davat puding a pribinacik?? co jaaa viem, nie je to skoro, take sladke veci mu davat? mozte mi odpovedat vo volnej :-p
ani mne..... ved kto ma 3 svadobne saty? =-) a fotky su z dakej modnej prehliadky alebo co, lebo fotky prvych siat a posledna fotka poslednych siat (naposledy pridane, najnovsie) je z 1 miesta - to iste pozadie.... a vidno, ze to nie je momentka zo svadby.... tak to vidim ja
vlniaky su podla mna take gate, co sa na ekoplienky davaju.... teda tak som to videla v niektorych albumoch, ze to boli take ustrikovane gate po kolena a volali to "vlňáčky" alebo "vlniačky"..... neviem presne naco to je, preco sa nemozu dat na tie plienky obyc. gate
ano, presne to som opisovala v prispevku vyssie.... len neviem na co je to dobre, ake to ma vyhody oproti klasickym detskym gatiam a preco sa to pouziva (hlavne) s ekoplienkami
no, kazdopadne to teda nie je odev pre zeny... som to presunula do plienok a spodneho pradla ako je ten inzerat na linku od danu ;-)
maja4you bola upozornena? ak ano, by som blokla, ak nie, iba zmazala prispevok z diskusie a upozornila, ak je teda ona firma ;-)