teda, janocka, akaaa hrubka... =-) :-D to mas z citania konika... ;-)
minule sme hovorili (alebo to navrhol dokonca niekto z uzivatelov?), ze by sa to mohlo volat Zdravie, ale neviem, ci to chalani vtedy nezavrhli...
hrubku som si hned nasla a upravila, ale aj tak sa hanbim.... ja, zastanca spisovnej slovenciny a v praci jazykovy korektor som toto spravila..... ach jaj 8-(
jasne, ze som sa opravila, tak lebo ja a hrubky, to sa nestava casto....
domi, ta tema este nie je ok, este chcem par stran dozadu precitat, premazat + napisat upozornenie, ze nech tam pisu k veci a nie kto je aky fuser, kto je aky horenos, nafukanec a pod....
ani mne sa to nepaci.... a ani tym, o ktorych tam pisu... potom dostavam Ipcky a maily od Zitnanskych, R65 studia, AT studia a neviem koho este..... ked bude nova verzia, budu vsetky tieto temy ohviezdickovane aby som vedela, ze mam na to davat pozor....
inak, pisala mi 1 uzivatelka, ze chce vymazat svoje prispevky... dohodli sme sa, ze ich oznaci a napise tam ako maju vyzerat po uprave.... nevidela som nikde, ze by oznacovala, tak ze ci to neoznacila alebo ste jej to upravili.... ak ste jej to upravili, tak velky vdak.... bolo to bud na MK.cz alebo BRMS, bola to daka spolocnoterminova tema
ide niekomu prepisat nazov tejto temy (zrusit http, www a .com)???
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
a nemohli by chlopci naprogramovat, aby sa aspon do nazvov tem nedali vkladat www odkazy??? 8-(
janocka, takych tem je par vo fore, ale neviem, ci aj z okolia trnavy.
ale napisat mu, nech vyuzije bazar, mozes, ak sa ti chce ;-)
temu by som nezamykala, iba ak je vo fore podobna... aj ked na druhej strane, vacsinou taketo temy nemaju vela odoziev...
ok, napisem mu, temu pohladam.... ale tak osobne si myslim, ze v bazare by to malo vacsiu odozvu... inzeraty typu: hladam majstra idu na dracku, vela ludi na ne reaguje a aj k veci - fakt odporucaju
danu, dotycna tam ziada o hlas, tak je to podla mna hlsovanie :-N
a kedze tam nedala link (nic som nemazala), iba som jej tam hodila pravidla fora, mozno sa aj niektore ine uzivatelky poucia/priucia ;-)
vyzera to ako neplatena reklama veru...... by som to stopla a uvidime ci sa ozve....
ten album je divny.... tie pohare su co zac? ze by to chcela davat na svadbe ako darcek pre hosti? =-)