nzč domi ;-)
jaaaj, som myslela, ze ona tam mala napisane, ze to je k pozitivnemu testu.... ked to tam ale nemala, tak jej problem, mala to nejako specifikovat, alebo k tomu dat aj ten test aby nam to bolo jasne....
domi, těžko říct... tohle jsem od ní našla v jiném tématu
litzy999 • 13. apr 2009 o 15:19
ajoooojte rada by som vam velmi poradila mam velmi rada dekoracie ci uz na svadbach alebo na stuzkovych rada by som vam poradila este len zacinam v tomto ak mate otazky spytajte sa v IPckach
a v jiném tématu se podepsala jako lucka :-D
litzy999 • 10. mar 2009 o 10:47
No podla mna to nie az take zle ak som mlady clovek alubim svojho partnera ale problem bude asi v blizkych ludi ktory budu proti lebo sme mlady a bla bla a ze nie sme pripraveny spolu zit. Co si o tom myslite? lucka
ona pise, ze je prihalsena pod sestrinym nickom
litzy999 • Dnes o 14:14 | Change | 78.98.202.28
no ale ja som tu nova na tejto stranke a som este k tomu aj na segrinom nicku a tak som nevedela ze to tu takto chodi iba som citala a citala a tak dalej a ze aj prispejem skusenostou vobec ma nenapadlo ze to bude zniet ako reklama to som vobec nechcela
litzy999 • Dnes o 14:20 | Change | 78.98.202.28
nie nie v pohodke ja ta chapem ale tak vies kazdy robi chyby priznam sa ja mam zase na inej stranke vytvoreny profil a tu je len sestra a pripravuje sa na svadbicku a ty co uz mas po nej?
a zda sa, ze sa zaobera vyzdobou
litzy999 • 13. apr 2009 o 15:19 | Change | 91.127.9.189
ajoooojte rada by som vam velmi poradila mam velmi rada dekoracie ci uz na svadbach alebo na stuzkovych rada by som vam poradila este len zacinam v tomto ak mate otazky spytajte sa v IPckach
__
celkovo sa zapojila do 11 tem, z toho asi 5 sama vytvorila a boli jej zamknute....
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... - tato tema je daka divna, najradsej by som ju zmazala... nema sice ani rok, no takmer vsetky prispevky su dake strohe... myslite, ze bude niekomu chybat?
domi, tie inzeraty uz raz mala, nechali sme jej to.... zda sa, ze saty fakt nosila a teraz sa toho zbavuje, tak by som jej to nechala....
litzy napisem, ze porusila pravdilo 57. + to pravidlo o reklame.... neviem co s tou temou, lebo ona pisala v 1 prispevku, ze vyzdobuje saly, ostatne boli ako-tak normalne, nepropagovala sa..... porozmyslam este a dam vediet
danu, pohladam ci je taka alebo podobna tema na streche a hodim im link
podla mna s tym kseftuje.... chcela som jej napisat Ip, ale nejde mi to - viac info v teme Surne ulohy, buggy a errory
hej, bola uz baba na "s" a aj na "c", kt. mala podobny popis albumu....
riesim teraz spolu s terci zas jednu "prijemnu" zalezitost.... uzivatelke z 1 temy sa niekto dostal do loginu, prekopiroval Ip a zneuziva to.... skusali sme zistit kto a vychadza to na tuto http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...... zistila som, ze ma este aj nick "zklamana"... akoze ok, standardna zalezitost, uz som to riesila, ale toto ma dost zarazilo:
http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
slunilibu • 30. leden 2010 v 17:33 | Change | 212.24.155.25
HOLKY, NECHCI DESIT ALE NEKDO MA PRISTUP DO IP......ODCHAZIM NA JINY SERVER.
__
ona sa naburala do konta inej uzivatelky a teraz sa tvari, ze aj jej sa niekto nabural do konta?
alebo to je uplne naopak a ta, co pisala, ze sa jej niekto nabural do loginu "asnaa" je ta zloba? lebo asnaa, sa prihlasuje z Ip 77.nieco a sluni sa prihlasuje z 212.nieco.... pozrite sa na to, pls a dajte mi vediet, co si o tom myslite.... velky vdak
Tak na to koukám, vůbec mi nepřišlo že by to mohlo být naopak, ale evidentně se do nicku asanaa nemohl nikdo dostat, tam se od začátku ledna hlásí jen z jedné IP (jen 8.1. a 30.1. je změna, ale nick slunilibu využívá jinou IP).
huuu15 je její dupla, která očividně na něco čeká, než začne psát.
K slunilibu se hlásí klimcej a zklamana - to budou její duply.¨
Ale nikdo tam nijak rapidně IP neměnil, ani nastavení PC, takže mám pocit, že k nějakému nabourání do interní pošty ani nedošlo?! Pokud to ta osoba neprovedla i na tom samém PC :-p