sa mi vidi, ze tema o photoshope uz je (alebo iba na svadbe ze by?) tak to pozriem...
domi, baykalac ma pravdu - velke pismena + tie bodky + 3 rozne velkosti.... silne pochybujem, ze by si pre osobnu spotrebu kupovala podprsenky od A po C
tak photoshop je iba na svadbe http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... - by som to nechala, nech sa tam moze diskutovat o PS vseobecne + jej tam dam odkaz na svadobnu temu, ze to jej mozno tiez pomoze
baby zo svadby - sa mi vidi, ze uz bola tema o svadobnych zabach, no neviem ju najst
nezlobte se že Vás obtěžuji, můžete mi poradit, kde bych mohla sehnat ty svatební žabky? Přes Vás?
Děkuju Gabriela Picová
to mi tiez napadla ta tema o balerinach... crocs, to uz je dost mimo asi.... dam jej link a uvidime....
neviem preco si niektori ludia myslia, ze sme svadobny obchod, psychologicka a pravna poradna zaroven :-D
ako prinutit uzivatelov, aby oblecenie pre muzov a zeny zadavali do tych "novych" kategorii a nie do Ostatne nedetske? fakt ich mam vsetkych v Ostatne nedetske zablokovat, nech si to popresuvaju??? =-) :-N
Domi já bych řekla že by mohla využít obojí, ale když už inzerce, tak nevím do jaké by to dala kategorie :-N
"Prodám, koupím, daruji" těžko =-) :-N to zní dost blbě, tak asi jen to téma o Quinnym nebo nevím :-N
Ikke já bych to asi jen přesunula :-|
ak to s quinny do bazaru, potom do kategorie Sluzby, ako "kupim" ;-) /=kupim sluzbu/
s tymi inzeratmi na oblecenie som si dovolila napisat do stopnutych inzeratov, tie co tam su by som uz nechala tak a odteraz sa ich snazila presmerovavat na tie dve ine kategorie (blokovat, nech si to zadaju do spravnej kategorie tak ako pri inych inzeratoch)
budu musiet, ked im tie inzeraty zacneme blokovat aj v tej kategorii...
mimochodom, pisala mi jenny2009, ze preco ma zablokovane inzeraty, tak som jej skopcila tvoj prispevok a poziadala ju, nech si tie inzeraty laskavo presunie ak ich chce odblokovat... som zvedava, ci pochopi :-p 8-(
http://www.modrykonik.cz/album/album....
můžete některá upozornit dotyčnou na 3 netextové prvky a fotky míša řezu :-N ode mne by to brala jako osobní utok 8-( :-N
Ahojte,
mam otazku : blokla som dnes dve duply + blokla som aj nejake IP, z ktorych sa prihlasuju, ale nie vsetky, lebo ich je strasne vela...tak sa chcem spytat, ci to nebude nejako vadit, ze nie su vsetky bloknute? =-) :-N totiz vacsinou sa z nich prihlasuju len tieto bloknute duply...
Dakujem ;-)
domi, predpokladam, ze dotycna ma pohyblivu IP a teda sa z 1 IP prihlasi iba 1x alebo max. viackrat ale v ramci nejakeho kratsieho casoveho useku, napr. pocas 1 dna... potom staci blokovat par poslednych IP. aj tak to vacsinou nema moc vyznam, lebo pri dalsom zapnuti PC ma zas inu IP...
alebo sa jej podarilo z niektorej IP prihlasit s odstupom viacerych dni?
teri - dakujem ;-)
nie nepodarilo, len sa pytam pre buduce info :-D
tak potom sa necudujte, ze aktualna strana v teme zablokovana IP je uz pomaly na konci :-N