niee v pohode, ja som sa na to tiez chystala, a som aj rada,ze si ma predbehla, lebo ja by som ich uz dakam poslala :-D :-p
+ duply v stadiu riesenia ;-)
mam pocit, ze v tychto temach je kazdy radoby kameraman, vsetci vsetko vedia.... a niektore uzivatelky su proste sliepky.... chcu super zostrihane video ale za 200 eur, pripadne zadarmo od dakeho rodinneho prislusnika....
diky za info.... no jo, aktivna, ked furt riesia techniku a posielaju si odkazy na videa na vimeo.... o tom tu uz maju samostatnu temu....magori.... tesim sa na sukromne skupiny, tam nech sa takyto odbornici hadaju od rana do vecera a riesia ci je lepsia kamera za 1000 eur alebo za 1500 eur 8-(
ak si mu napisala, ze mu za porusovanie pravidiel moze byt odoprety pristup na stranky, co si urcite napisala, tak ano..... hmmm, asi by som mala firmam co chcu reklamu pisat aj citacie z pravidiel a tak isto, ze aj ked maju reklamu, neopravnuje ich to prispievat do fora ]-(
kaji, fakt tam zas riesia kraviny? mna trafi.... ani nepamatam, kedy nemusela byt tema o kameramanoch docasne uzamknuta.... :-|
jani - ok, blokla som ho....v tom upozorneni som mu napisala, ze treba si zaplatit reklamu ak sa chce prezentovat ako firma + ale aj ked si zaplati reklamu do fora prispievat nemoze ;-)
Do ktereho tematu bych tohle mohla soupnout?
http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Omlouvam se, zacinam byt docela hakliva na kecaci temata, protoze kdyz nekdo potrebuje neco opravdu vedet ohledne IVF nebo vysetreni, tak to mezi tema kvakancema nenajde :-(
Potrebovala by som pomoc, presunula som tu temu na modrustrechu
Poplatky za spolocne priestory v malej bytovke
v adminclube ju vidim ale ked na nu kliknem tak mi dava ze je vymazana 8-(
normalne som dala move Modrastrecha, Volna diskusia :-S nastastie tam boli len 4 prispevky, idem pisat denisocke, ospravedlnit sa a poprosit nech si zalozi novu |-|
uz sa to tu viackrat spominalo, ze na strechu sa presuvat momentalne neda lebo je na inom serveri.... ked sa tema presunie, uviazne v medzipriestore medzi konom (svadbou) a strechou.... ked uz bude novy kon, bude sa dat presuvat medzi konom a strechou ale nie medzi svadbou a konom + strechou ;-)
jani, diky prehliadla som ked sa to pisalo |-| .
Dohodla som sa s nou ze si ju zalozi na mk do Volnej diskusii lebo sem chodi viac ludi a poprosila ma aby som jej ju tam aspon dnes nechala lebo to potrebuje ma dnesnu poradu, tak prosim nezamykat
domi, cista neplatena reklama..... nasla som inzeraty podla mailu kde bol text, ze vyrabam dekoracie.... farbu si mozte vybrat.... teraz sa mi uz nechce stopovat, som zas daka zdochla, rano poriesim..... kriza stredneho veku, ze polnoc a mne sa uz zatvaraju oci =-)