domi, septembrovi som napisala ci ma daky dokaz.... ak ma, snad ho da a nebude ako iny "isty" fotograf, kt. zakazdym melie oblubene: viem ale nepoviem :-D
Jani pisala mi diddi 8-( , ze vsetky temy o urieknuti su zatvorene, a ze by chcela jednu otvorit/co proti urieknutiu/-presny nazov teraz neviem, alebo ci moze zalozit novu.
co s nou?
by som tu aktualnu, kt. bola kvoli rimmel zatvorena odomkla a uvidime co to spravi.... ak to spravi to, co si myslim - ze to prilaka rimmel, tak rimmel bloknem
jani - MD som myslela matersku dovolenku ;-) ...proste stalo sa to, ze som stopla nejaky inzerat v bazari na vyrobky, ktore sama vyraba a pisala mi, ze je na MD tak si chcela trosku privyrobit. Preto ma napadlo, ze ako je to vlastne z reklamou na MK, ze ci jej nepoviem, nech si da inzeraty tam...
inak septembro nebol uz bloknuty? =-) :-N ok,ked nieco zistis daj mi please vediet....dakujeem
domi ano, bazar na MK je pre vsetkych zadara aj pre tych, co nieco vyrabaju... no ked vyrabaju svadobne vankuse, pierka a ine svadobne prkotiny tak maju smolu, lebo to na kona nepatri :-N
domi, dupla nick od septembro bol bloknuty.... septembro nechavam lebo ak si vytvori dupla nick, bude to lahsie zistitelne... keby sme blokli septembro a o mes. by si vytvoril novy login, boli by sme v haji... takto ak si vytvori novy, rypaci nick a bude sa prihlasovat aj ako septembro, tak ho máme chyteneho ;-)
no ja som sa bala, ze sa trafim s tebou :-D lebo tak ja som nezamkla temu uz ani nepamatam :-N
inak, funguje ti zoznam tem v novom admine ci ides cez svadbu? mne to nejde... strechove temy mi idu nacitat, no konske nie
jani temy mi nejdu na novom admine ale ip ano. Ale ked si to spomenula mam otazocku, mozno som nepochopila, ale ked zadam nick pouzivatela vyhodi mi ip ale nevyhodi mi computer ako to tam dam?neviem ci som to spravne napisala. Totizto ty si raz hodila link na kontrolu nejakej ip a tam bol aj computer
Máte někdo zkušenost s tímto? :-o
barevna
Příjemci: krista
Dobrý den, u mého bazaru mi svítí že mám jednu zprávu v zboží o které jsem projevila zájem, ale nikde tam žádnou novou nevidím .Děkuji
Vojáková
Jani v tejto teme hlada baby ktore budu rodit v Kosiciach, lebo v termine decembri 2010 su baby vacsinou z Ba a okolia, mam jej ju nechat? Ak ano, nech nam potom neotvaraju na kazdy mesiac a mesto novu temu :-S
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/k...
dani - ja tam tiez nemam taku moznost, ze computers =-) ale mozno je to preto, ze janka ma ine nastavenia, kedze je hlavny admin a pracuje v asmire ;-)
baby, kt. sa vyznate v kozmetike.... http://www.modrykonik.cz/bazar/prodej... - pri niektorych inzeratoch som rozoznala, ze je to Orfilame, no pri tych, co nie su stopnute si nie som ista..... ak niektora poznate oriflame veci tak pls poradte ci to je alebo nie je oriflame.... vdak ;-)