holky, může být toto přípravné album?
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
jsou to asi holky ze stejného termínu, jedna byla té druhé na svatbě a dala si do přípravného alba fotky z té svatby.
dani, diky za info, inzerat stopnem... tusila som, ze je to tak ale nebola som si uplne ista a na nete som o tom nenasla info.....
temu som premenovala tak aby tam nebolo to www. a .sk
dni, portosa a. k. a zicona bloknut.....
nicky pozriem a lehatka a baliky - nieco teraz dorabaju v bazari, to vyhladavanie... ale tak skusim to posunut
no tie nicky.... co som si pozerala aj ine prihlasenia tych 3 uzivatelov, tak mali ine IP potom.....a rovnaky PC nemaju, neprihlasuju sa v rovnakych casoch.... tak neviem-neviem, asi to dupla nebude.... ale tak prispievaju do podobnych tem o CAR, liekoch a pod. :-N tak neviem ci nahoda.... pripadne skusim napisat ako keby mala viac nickov a ked bude tvrdit, ze nema, tak sa ospraveldnim no... alebo to este skusim vecer popozerat detailnejsie
ahojte
mam prosbu :-N mohli by ste niekto napomenut tuto babu? niekolko krat denne si aktualizuje inzeraty a ja jej pisat nechcem, lebo sme mali uz spolu mensiu vymenu nazov...dakujem moc ;-)
http://www.mojasvadba.sk/bazar/index....
ok domi, idem jej napisat.... pripravny album som jej rovno vymazala lebo tam mala fotky zo svadby :-p
a ked sme uz pri tych prosbach.... tak ked si kliknete na fooblogy na MK, flags, tak tam svieti flag na foto andzi, oflagovala to "anikar".... tak ak by sa niekomu chcelo opytajte sa, prosim, preco je podla nej ta fotka zla.. ja jej pisat nechcem lebo som s nou uz mala trenice kvoli profilovej foto a viackrat kvoli bazaru.... ja viem, ze to nie je andzi na tej foto ale nemam jej to ako dokazat... a rovnako viem, ze ani shaarka nema svoju relanu foto ale nemam jej to ako dokazat |-|
Holky mám dotaz k fotoblogu na MK??
petrusam – co znamená, když mi u můj fotoblog naskočí třeba červená jednička? To znamená, že mi tam jako někdo čumel? Dneska už asi 5x, tak to nechápu, když tam nic o sobě a fotky nemám???