domi, to je odkaz na obrázek, to může být ;-) já to nechávám. nejsou tam žádné kont. údaje ;-)
podle mého to duply nejsou. nesedí časy a ta fifitko se přihlašuje i z jiných IP
tak ja som najskor pozrela flagy na koni az na zaver som zavitala sem... bol flag od ikke, ze to patri na strechu, tak som jej napisala nech to da na strechu.... presuvat medzi servermi nejde - teda, aspon ja som to nenasla pred casom ked som to skusala..... neviem ci to suvisi s tym, ze stale pribudaju nove zahranicne stranky, ak aby sa to nebilo alebo co... a myslim si, ze takto ked napisem aby sa presunuli je to lepsie lebo tu temu v casti MK nik necita a casto sa stalo, ze ked sa to presunulo tak nechapali, ze kam :-N
domi neviem ci su to duply ale sa mi vidi, ze som nieco uz s fifitko riesila... daavno... ked funguje vyhladavanie v Ip, skusim to najst
prijata posta od fifitko25 sa mi nacitavala 10min. a nedonacitavala, v odoslanej som nic nemala, tak som s nou asi nic neriesila alebo to bolo veeelmi davno a Ip som uz zmazala (robila som pred cca rokom cistky, vymazala som si skoro vsetku Ip vtedy)
este k tej barbishe.... upravila som ten prispevok... ona je uplne jebla - sorry za vyraz - bola blokovana uz neviemkolkokrat lebo si robila furt reklamu, temy jej boli vymazavane, prispevky a pod... a ma aj inzerat v bazari
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... - to by sa zislo premenovat... ma niekto nejake napady? =-) kazdy den premenujem niekolko otazok lebo tie zeny su uplne hlupe, vobec nevedia polozit otazku.... ale pri niektorych mi vobec nenanapada zmysluplny nazov....
tak, ale chcela som vediet aj tvoj nazor, noo :-N :-p lebo zacala jedna baba oznacovat taketo linky a dokonca som tam dala jeden aj, tak som si nebola ista, ze ci som neurobila chybu, kedze som ako adminka pod drobnohladom 8-(
tuto uz blokujem a bez pardonu!!! ]-(
som jej uz milion - krat stopovala inzeraty, kvoli duplicite + som jej aj do Ip pisala, ale ona to zjavne nepochopila, takze blokujem za neustale porusovanie pravidiel bazaru...
http://www.mojasvadba.sk/bazar/index....
ooo, domi, napiš jim, že byl výpadek serveru, tak proto je to občas pomalejší.
a že když spadne stránka na delší dobu, tak se objeví hláška, že máme poruchu, případně i čas, do kdy bude odstraněna.
alespoň na cz verzi stránek to tak bylo.
tak ať neremcají. vždycky to holt nejede 100%.
maji, dala som katrine link na temu na MK co pisal Viktor.... ano, deje sa nieco, nevedia presne co.... nieco fixkli ale dali tam dake merace aby presne vedeli co sa deje, co to spomaluje.... tak ked pridu na to co to bolo, tak to fixnu...
ked bude: stranka je nedostupna - to je uplne, ze zle - padli servre..
ked bude: stranka je z technickych pricin nedostupna (taky zlty ramik) tak je daky error ale servre idu
ked bude: odstavka, facelift - tak to zamerne vypli lebo nieco riesia
___
just for info ;-)