ooops dani, sorry, to ja, to ja... zabudla som zapisat.... suvisi to s tou dadqa86 - ze sa jej vyhrazala do Ip, tak si vsetku zmazala, vytvorila si novy nick a potom este dalsi.... takze aktualne pouziva zvonkohra + uzrozumena s tym, ze nicky sa tu nemenia ako na bezeckom pase + nech Ip nevymazava ale fwduje.... ony su z tej dadqa86 uplne dosrane, vymazavaju Ip a potom chcu aby som ju blokla lebo sa im vyhraza do Ip :-S nasla sa iba 1 z 10, kt. nevymazala Ip od jej manzela, tak toho som bez pardonu blokla..... pardon este raz |-|
jani ok, nevadi, len som ju kontrolovala lebo ma ziadala o to aby si mohla vymenit nick a zatrhla som jej to. Tiez chcela zmenit nick nikush a miskinadamko neviem ci to suvisi vsetko s dadqa ale napisala som im ze menit nicky si nebudu.
mna sa ani nepytala.... nejako nahodne som prisla na to, ze ma viac nickov :-N
ano, stale stopujeme... som nevedela, ze si to napisala aj sem, videla som flag tak som ti napisala Ip
sunny1978 - Bez hodnocení - Dnes v 16:08 Nová zpráva Dobrý den, chtěli bychom Vás pozvat na rodinný portál www.BaboPortal.cz, který jsme právě oficiálně spustili. Nabízíme Vám inzerci, aukce, recepty a mnoho jiného. Ale hlavně jedinečnou šanci jak si vydělat na doporučení našeho portálu. Revoluční kontaktní provizi. Prvním 200 uživatelům věnujeme členství Max na 2 měsíce zdarma. Navštivte www.BaboPortal.cz a registrujte se. Děkujeme za Váš čas a přejeme příjemný den. www.BaboPortal.cz
8-( 8-( 8-( 8-( 8-( co to zase je 8-( 8-( 8-( přišlo mi to jako odpově´d na inzerát 8-( 8-(
ja - lebo mam dokaz, ze s tym nepodnika :-N to, co napisala butterfla bolo take neurcite dost, preto som po komunikacii s dotycnou inzeraty odstopla.... vraj toho kupila mrte - preposlem Ip - a chce sa toho zbavit, ze s tym nekseftuje, ze ani nema ako, lebo zije v zahranici tak kseftovat nadialku by neslo... overovala som IP a je z UK... takze zda sa, ze ma pravdu