Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia uz sme sa ju pokusali vykorenit pred rokom..... vydrzali sme mesiac blokovat jej nove a nove nicky, potom sme jej stary odblokovali, ze ju mame aspon pod kontrolou :-S blbe je, ze ona ma aj IP zakazdym inu..... @martinjasen by jej mohol skusit dohovorit lebo tu sa uz neda predpokladat dobry umysel.... mohol by jej spravit "bu bu bu" - ze ju zablokujeme :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka @danu @latvia Mrknem ockom na diddi, ak mate viac prispevkov od nej, ktore dvihaju tlak poslite mi ich do IP. Potrebujem viac materialu ;-) Staci flag s poznamkou /Pre Martina.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen ja som si kedysi jej prispevky kopirovala.... skusim ich vyhrabat a poslat
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen skusim najst aj ja
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani toto som zamkla, nemam uz silu sa pozerat na to, co za prispevky tam hadzu!!! ]-( http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, ja som to citala hned ked som prisla do roboty, zdalo sa mi to byt relativne v pohode, no vidim, ze posledna strana to zaklincovala.... dohladam diddine prispevky nech ide do pjac a vrhnem sa na mazanie :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok jani...som to stopla, lebo by to mohlo skoncit ovela vaznejsie...ved potom daj vediet, pomozem ti aj tie duply by sme mali dotiahnut ;-) :-p
Odpovedať
Smazla jsem molicove zadost o hlasovani, co mela ve statusu - kdyby se po tom pidila! Zas hlasovani o dite roku a podobne kraviny. @janocka neslo by to upravit v pravidlech tyhlety vyzvy i v albech a statusech?
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk sa mi vidi, ze sa to uz riesilo.... alebo iba @emjee to tiez navrhovala? neviem presne... ale sa mi vidi, ze niekde je info o tom, ze na pravidla fotoblogov sa vztahuju aj pravidla fora - cize nenadavat, nehlasovat.... ak to tam nie je a je to tak, ze to iba emjee navrhla doplnit tak sa opytam, ze ako teda, ci to pojde
Odpovedať
@janocka @mmmk v pravidlach albumu je Na popisy albumov sa ďalej vzťahujú Pravidlá fóra. by som to rozsirila: Na popisy albumov, krátke správy, články (alebo zjednodušene Na všetky súčasti fotoblogov) sa ďalej vzťahujú pravidlá fóra.
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani tak ako tema s kameramanmi? a co Ip od goleja?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, ta Ip od Goleja - cakala som horsie, to je dokolecka to iste.... ze si tu nova? 2r. je nova? wtf dpc!! neodpisovat mu, srat na neho.... uz to s nim riesil bob, kuko (registrovani este pred nim) a ja - ak ma dokazy nech ich da ale on, ze neeee, to je nasa robota, on si robi svoju, my si mame svoju.... slusne mu to bolo vysvetlene, ze sa velmi potesime ak dokazy posle.... ser na neho, Ip od neho ani necitaj... ja necitam maily od neho aby ma nedrblo :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@domika007 a tu temu nechajme zamknutu do konca tyzdna... uvidime potom co sa stane
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok, odpisat som mu aj tak nemala v plane, lebo by to nebolo vobec pekne :-N :-D ok, zamknuta moze ostat a co tie duply? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 duply som riesila asi 2h lebo ta co som ti pisala na skype tak z tej IP sa prihlasuje vela ludi, tak co tipujem, ze by mohli byt duply som jednu po druhej kontrolovala... tam to ide pomaly lebo musim zakazdym pojednom a vypluje sa mi taky dlhy text, z kt. musim vypatrat co je heslo vlastne.... zajtra budem pokracovat zrana
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jaaj, takze som ti narobila kopec roboty, prepac |-|
Odpovedať
@janocka este by som do pravidiel nechala pripisat aj veticku, ze Nepodporujeme akekolvek vymeny nalepiek, kindervajicok a neviemcoho :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 sismaria, sa neospravedlnuj, cosi, sak je to moja robota @emjee dobry napad ;-) tak by sme sa zbavili temy Animal kingdom a nemusela by som citat odpovede na uvitaciu Ip na styl: ja mam taketo nalepki . . ... . . . nevimenis my ich za ine nalepki? 8-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v Novacikoch tema, ale reklama, nechat, vymazat? http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p...
Odpovedať
Profilova fotka
co si myslite o tomto - jezernikralovna a monas007 - upozornili ma na nu v priebehu asi 48h 2 rozne uzivatelky, ze ci to nahodou nie je dupla.... a je to dupla, lenze: monas007 ma same pozitivne hodnotenia a jezernikralovna negativne..... vsimla som si, ze hodnotenie jej pridala aj @krista - pozitivne.... prihlasuju sa iba z 1 PC, z 1 IP, po sebe.... tak ja neviem... blokla som ju ale neviem ci som spravila dobre :-N v skratke cast Ip: Paní monas007už mi dělá druhý obchůdek a paní má i s mým posledním hodnocením celkem 30 pěkných hodnocení. Zádrhel je ale v tom, že se adresa, napsaná do negativního hodnocení jezernikralovny shoduje s adresou monas007. Jde tedy nějak zjistit, zda jde o jednu a totéž paní?
Odpovedať
Profilova fotka
druha Ip na podobny styl: mohli byste, prosím, ověřit jednu maminku, která je u Vás registrovaná jako jezernikralovna? Objednává zboží, pak neplatí, vymýšlí si (že byla v nemocnici, přitom v tu dobu objednávala u jiné paní - navíc ta paní má stejnou zkušenost). Objednala si u mě zboží, i když jsem jí na platbu čekala měsíc, nezaplatila a nakonec přestala nakupovat. Napsala jsem jí hodnocení a ona tvrdí (i když mi napřed poslala adresu pro zaslání balíčku), že to není ona, ale její kamarádka. Nakonec najednou píše Monas007, že ona je jediná paní tohoto jména. Tak nevím, proč by někdo někomu záměrně kazil pověst. Neshodují se u těchto dvou registrovaných maminek náhodou nějaká přihlašovací data, podle kterých by se dalo poznat, že se jedná o jednu a tu samou osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
som z toho jelen, neviem co si mam o tom mysliet :-(
Odpovedať
@danu nejaky preklep alebo uz niekto nieco upravil? ja tam reklamu nevidim som zvedava, kedy bude uvitaci vybor pozostavat aj z inych ako adminov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee uz to je upravene ;-) ta 1. uvitacia tema - tam ju uzivatelky pekne privitali dla mna.... aj na streche je 1 uvitacia kde jedna frfloska napriek pindam privitala novacika
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka @ooo neriesili sme uz tuto uzivatelku, ze s tym kseftuje? =-) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, urcite ano. mala v bazare nejake sperky na predaj, co si pamatam. ale netusim, kedy by to mohlo byt
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo cize to mozem zmazat?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 mam to: 25.7. 2x neplatena reklama. stopovala som jej to ja. nasla som v pamati googlu aj inzerat. predavala nausnice + nejake saty tam vidim.
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 maz
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ok, idem na to :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?