@ikarkulka ahojky, este stale neviem cakam na Jankinu odpoved :)
@janocka Jani uz vies ako to bolo s tym albumom :) Sofiee som napisala ale ziadna odpoved zatial neprisla :-N
@niccky.z som ti pisala vo stv. ci kedy do Ip alebo na chat... som si ista, ze som ti pisala, lebo viem, ze si sa ma to pytala :o
sofiee si ho zmazala sama
@ikarkulka
@niccky.z a mozno to bolo aj cez Ip a ja to niekedy najdem na jednej zo svojich 40 otvorenych kariet ako rozpisanu Ip (to sa mi sem-tam stava, ze mam pootvaranych vela okien/kariet a zabudnem vsetko poriesit a vsimnem si to az ked potrebujem pocet otvorenych stranok zredukovat lebo sa mi nezmestia na monitor :-D)
@martinjasen@janocka
Mam otazku, v sekcii Modrykonik je tema Zablokovani uzivatelia + mame temu aj v admine.
@emjee nedavno pisala ak si dobre pamatam, ze by sme mali blokovanych priamo pisat do temy viditelnej pre vsetkych cize v sekcii Modrykonik. Co vy na to?
Ak nie, tak potom ktore blokacie mame uvadzat vo viditelnej teme?
@danu já už sem do adminu blokované nepíšu, píšu to do té viditelné + do notes.
ale včera jsem blokovala jednu duplu, uživatelka souhlasila s tím, že si nechá ten původní nick, tak to jsem nepsala do viditelné (po poradě s @janocka, že prý v tomhle případě to tam nepsat), jen do notes ;-)
@aguaverde právě, že proti pravidlům to není, ale já jsem se u toho málem rozbrečela. myslela jsem, jestli jí třeba nenapsat, aby si to dala jen pro přátele.
vcera som jaksi zaspala uz okolo 20h, doteraz som riesila Ip, tak teraz skusim postupne :-N
@ikarkulka ten album by mal byt viditelny iba pre priatelov....
@niccky.z temu by som vymazala - presne ako je vo flagu - takto sa osobne spory neriesia... na teme o irskom terierovi nevidim nic zle... mame kategoriu o domacich zveroch, tak je to ok dla mna....
@emjee ak to robi iba takto, ze zadara, tak to dla mna moze ostat