FAQ Bazár

Profilova fotka
Ak dostanete dotaz na Bazar, prosim pridajte ho do tejto temy. Budeme zbierat dotazy a vytvarat standardne odpovede. Odpovede budem davat priamo do vasich prispevkov (edit), aby to cele vyzeralo ako Faq. Mozete zacat pridavat. Ak pridate spomente ma, aby som vedel, ze je nieco nove. Pokojne pridavajte aj fotky, screenshoty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako pridám hodnotenie užívateľovi, ktorý nemá žiadny inzerát? @martinjasen
Odpovedať
Profilova fotka
Ako si vymažem už neaktuálne inzeráty z Moje obľúbené? @martinjasen
Odpovedať
Profilova fotka
Zaplatila som predávajúcej za tovar, ktorý mi ani za 2 týždne neprišiel, predávajúca sa neozýva. Čo môžem robiť? @martinjasen
Odpovedať
Profilova fotka
Zaplatila som za tovar, ktorý mi neprišiel a predávajúca trvrdí, že to určite posielala. Potvrdenie o tom nemá, lebo to posielala ako obyčajnú zásielku, nie doporučene. Chcem svoje peniaze naspäť lebo nemám veci ani peniaze. Ako mám postupovať? Zhlboka dychaj a zmier sa s tym. Zivot nam prinasa aj taketo momenty, nemozeme sa preto na neho hnevat. Nemusi byt vinna ani jedna z vas, skutocne sa to mohlo stratit na poste. A ak tu predsa len niekto klame, tak pravdou je, ze ty si prisla o peniaze, ale niekto tu prichadza o vnutorny pokoj a uz zostane klamarom sam pre seba.
Odpovedať
Snazim sa pridat inzerat ale nezobierie mi ani jednu fotku, vypisuje mi, ze chyba pri nahravani fotky Aj take veci sa stavaju. Neohrozuje to vsak nic dolezite v nasich zivotoch. Najcastejsie sa jedna o docasnu chybu a mozno o par chvil to uz bude fungovat. Ak je to dlhodoby problem, moze sa stat, ze software, ktory pouzivas nevie zobrazovat nasu stranku tak ako by mal. Tu je lahka pomoc, skus si aktualizovat svoj prehladac. Ak uz ani toto nepomaha, mozes to uz vnimat dost negativne, ale mas este jednu moznost. Mozes nam pomoct, aby tento problem uz nemusel trapit ostatnych a to tym, ze vyplnis bug report tu a napises nam informacie, ktore nam pomozu odstranit tento problem natrvalo. Ak si zvolis tuto moznost velmi ti za to dakujeme.
Odpovedať
chcela som sa poradit ako to tu funguje ak som kupila tovar o ktorom predavajuca tvrdi, ze bol pouzity 1x a je bez poskodenia. realita je vsak ina. objednala som si slnecnik a urcite bol normalne pouzivany je od hliny alebo niecoho ineho hnedeho plus lepkave flaky. ake mam moznosti?mozem si vytvorit temu aby som nasla aj inych ktorych oklamala? Odpoved: Kazdy obchod v bazare je zalozeny na vzajomnej dohode medzi predavajucim a kupujucim. Ak doslo k nedorozumeniu treba sa znovu dohodnut ako sa bude situacia riesit. My nemame moznosti rozsudit, na ktorej strane je vina a rozhodnut. Sme tak ochotny urobit na zaklade nasich skusenosti ak s tym vopred suhlasia obidve strany. Navrhujem ti, aby si napisala predavajucej a navrhla jej ako to chces riesit. Tu plati, ze kedze uz obchod bol realizovany, mala by byt ochota niest naklady aj z tvojej strany, inak vzniknu iba dalsie nedorozumenia, ktore sa uz nebude dat riesit iba dohodou. Tu si treba uvedomit, ze ty si s transakciou suhlasila, zaplatila si pred tym, nez si videla co kupujes, preto nesies aj ty riziko, ze sa moze nieco skomplikovat. Ak to akceptujes, myslim, ze nie je problem sa dohodnut s malou stratou. Verim, ze som ti pomohol. Ak by si mala dalsie otazky, pokojne mi napis.
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo ste mi zablokovali, ked mam v inzerat napisany, ze kocik je novy. Moj maly sa vnom nechce vozit, preto ho predavam. Odpoved: Novy znamena nepouzity. Takyto predaj povazujeme za komercny. Ak si kociarik kupila a vyskusala, dieta ho nechce, uz nie je novy, bol pouzity. Takze do inzeratu napis pouzity, alebo malo pouzivany, v tom pripade bude inzerat v poriadku. Mozno sa ti to zda ako slovickarenie, ale vdaka tomu velmi lahko vieme odhalit komercnych predajcov, ktori nechcu predavat pouzite veci, ale nove, lebo prave tie maju cenu. Verim, ze chapes nase dovody a do buducnosti budes zverejnovat inzeraty v sulade s tymto pravidlom.
Odpovedať
mozem predavat v bazari veci s visackami, kedze som kupila viac, ako stihlo moje dieta vynosit? @martinjasen
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?