FAQ Firmy

Profilova fotka
Ak dostanete dotaz na firmy, alebo ohladom firiem, prosim pridajte ho do tejto temy. Budeme zbierat dotazy a vytvarat standardne odpovede. Odpovede budem davat priamo do vasich prispevkov (edit), aby to cele vyzeralo ako Faq. Mozete zacat pridavat. Ak pridate spomente ma, aby som vedel, ze je nieco nove. Pokojne pridavajte aj fotky, screenshoty.
Odpovedať
Profilova fotka
Za akých podmienok môžem pridávať inzerátu do bazáru? Reklama v katalógu je drahá a neoplatí sa mi to. Koľko stojí pridávanie inzerátov do bazáru? Profesionál (firma) nemôže pridávať vlastné inzeráty.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
MK.cz: Petra Dornakova - 2hair: ono to člověka poplete myslela jsem,že pro zaregistrování na stránky profesionáli musím být i v běžném uživatelovi. ještě jednou děkuji za upřesnění. S pozdravem Petra Vladka: Měla dvě identity z výše uvedeného důvodu. Moc se omlouvala, že nechtěla vystupovat na obou stranách :--))
Odpovedať
Profilova fotka
BS.cz: martinakrej Chtěla bych se zeptat zda neplánujete kategorii - vizážisté, či kosmetické salóny. Sekce kosmetika mi prišla spíše jako kosmetika co se týká prodeje produktů, než jako kategorie pro můj salón proto jsem zvolila sekci ostatní. Doufám, že i tak si mě klienti najdou. Hezký den Kudelková
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?