FAQ Fórum

Profilova fotka
Ak dostanete dotaz na forum, prosim pridajte ho do tejto temy. Budeme zbierat dotazy a vytvarat standardne odpovede. Odpovede budem davat priamo do vasich prispevkov (edit), aby to cele vyzeralo ako Faq. Mozete zacat pridavat. ;-) Ak pridate spomente ma, aby som vedel, ze je nieco nove. Pokojne pridavajte aj fotky, screenshoty.
Odpovedať
Preco sa zamykaju temy? Milá Mamička, ono je to tak. Na Modrom koniku sa nas zmesti velmi vela, mamicky si tu radia, pomahaju si, spoznavaju sa. Aby toto vsetko bolo prehladne, snazime sa, aby nevznikali rovnake temy, co sa casto stava. V tom pripade temu uzamkneme a zakladatelovi odporucime uz vytvorenu temu, kde moze polozit svoju otazku, pripadne spytat sa uz konkretnej mamicky. Myslime si, ze to je to lepsie pre vsetkych, je poriadok, mamicky sa mozu viac spoznavat, tema je na jednom mieste, tak sa da aj lahsie dohladat. Ak si vsak myslis, ze v tom nie je nieco v poriadku pokojne nam napis ako to vidis ty. PS: Neobavujeme sa na tom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako môžem zmazať svoj príspevok z fóra? Prispevky vo fore sa mažú iba v pripade ak porušujú pravidla. Forum je verejna časť a ktokolvek si moze precitat to, co tam napises. Preto je dolezite zvazit co je vhodne a co nie. To, ze neskor mozeme lutovat, ze sme nieco napisali a nemuseli sme je pre nas dobra skola, ktora nas nauci, aby sme v buducnosti dobre zvazili co napisat. Clovek by si mal stat za tym co povie, napise. Preto nas neziadaj, aby sme vymazali tvoj prispevok.
Odpovedať
Profilova fotka
prosím Vás, ako môžem zistiť presnú adresu príspevku? Viem zistiť len adresu strany. Vďaka. Odpoved: konkretna adresa prispevku vo fore sa neda zistit, ale mozes pouzit tuto skratku. Klikni na - Posli IP, ktore mas pod konkretnym prispevkom. Otvori sa ti Interna posta, v ktorej budes mat link, ktory otvori stranku presne tam, kde je tento prispevok. Skus to a napis mi, ci ti to pomohlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?