FAQ Pravidla

Profilova fotka
Ak dostanete dotaz na pravidla, alebo problem s pravidlami, prosim pridajte ho do tejto temy. Budeme zbierat dotazy a vytvarat standardne odpovede. Odpovede budem davat priamo do vasich prispevkov (edit), aby to cele vyzeralo ako Faq. Mozete zacat pridavat. Ak pridate spomente ma, aby som vedel, ze je nieco nove. Pokojne pridavajte aj fotky, screenshoty.
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo nemôžem mať namiesto svojej fotky obrázok, ktorý sa mi páči? Nie je jedno, či budem mať ako fotku kvetinku alebo tam budem mať vami preddefinovanú tvár? @martinjasen
Odpovedať
Profilova fotka
Ako si môžem zrušiť registráciu? Registrácia sa nedá zrušiť. Súvisia s ňou všetky príspevky vo fóre, ktoré zostávajú aj po tom, keď sa rozhodneš odísť zo stránky. Možeš vymazať všetký príspevky vo fotoblogu a nepouživať login. Na tvoju vlastnu žiadosť môžeme login zablokovať, čo znamená, že sa už na neho nebude môcť nikto prihlásiť.
Odpovedať
este k zruseniu registracie @martinjasen by som este doplnila, ze 1/ po zablokovani nicku sa uzivatel nesmie prihlasit pod ziadnym novym nickom, ze skor ci neskor na to aj tak prideme a bude blokovany bez upozornenia 2/ uzivatel nech si pomaze vsetky inzeraty a poriesi rozbehnute bazarove aktivity, lebo po zablokovani sa k nim uz nedostane (adresy, cisla uctov, ...) 3/ napriek blokovaniu prispevky vo fore zostavaju
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?