Firmy na beremese.cz/mojasvadba.sk

Zobraz úvodný príspevok
Zakladam novu temu k firmam na beremese resp. nech to je pokope a nie rozkuskovane vsade tade. Dnes ma uz dopalil uzivatel regent, bo napriek tomu ze je to DJ stale prispieva do fora tu je dokaz ze firmou je a bolo to v tejto teme http://www.beremese.cz/forum/show.php... regent • 27. červenec 2008 ve 20:48 | Change | 194.212.4.234 No zdravím, tak tohle je fakt neuvěřitlené. No pokud chcete aspoň koruny zpatky a nemáte smlouvu, určitě Vám nezbyde než se obrátit na právníka a podat žalobu na vydání bezdůvodného obohacení. Štěsti pro Vás je, že jste to poslali na účet. Pozor promlčecí lhůta na vydání bezdůvodného obohacení je tuším dva roky. Sobotu mám také plnou, i kolegové z kapely, ale možná bych věděl o někom z Hradce Králové, ale Ti by asi jeli tak za 6.000 včetně cesťáku (teď dělali akci na zámku Loučeň u Nymburka, jsou 2 a jsou super - nehrajou si na odehraný hodiny a jedou podle lidí, ale zpěvačka má jít s kýlou na operaci, zítra jí mužu napsat jak na tom jsou, jestli by zmákli ještě tuhle poslední svatbu a předávám Vám na ně kontakt). Pokud nikoho neseženete napište mi na regent@iregent.cz --- zkusíme Vám nějak pomoct, ale je to strašně narychlo ... Držím pěsti .. REGENT takze mu idem prostrednictvom funkcie spamu vymazat vsetky prispevky
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
patrick05 - robi vyzdoby..... ak opat zacne prispievat, napomeniem patrick05 • Včera o 18:16 veci kde nakupujem,skus Trenčianske Stankovce a tam kvetu,maju v predaji organzu,vizelin,lupene kvetov z pukov ruži,koralky a aj sviečky,maš tam take mašle ako použiva aj Vyzdoba,ale možeš si ich kupit a nie požičat,vieš moja vlastna svadba bola moja 13 svadba poradi kde som robil vyzdobu..... patrick05 • Včera o 17:27 | Change | 87.197.152.52 fialova je pekna,a v tomto roku ide --- prečo fialova? lebo ja robim tiež až 3 fialove svadby,a som prekvapeny prečo fialova. nevediami povedat buduce nevesty.................. tak prečo?
Odpovedať
Profilova fotka
xstepankax - nevesta aj firma.... mala zaplatenu reklamu, zrusila ju, tak som jej stopla inzeraty. Neda sa vsak jej nick vymazat z platenych firiem, takze ked si bude pridavat inzeraty, stale sa bude zobrazovat, ze platena inzercia.... kedze ju uz nema, tak inzeraty stopovat.
Odpovedať
Profilova fotka
okej jani, takze stopovat ;-)
Odpovedať
takže ona to xstepankax nakonec zrušila? škoda. ale zase aspoň pro janku o starost míň 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ano, zrusila.... ona bola prva v CZ, na kom sme testovali mesacne platby cez PayPal, vcera som to kontrolovala ci uz sa strhlo za dalsi mesiac no pri nej tam bolo, canceled.... tak som jej inzeraty zrusila.... a napisala rozhorceny e-mail (na webmaster@beremese.cz, cize uplne odveci) ze preco sme jej to zrusili, ze ked zaplatila 25. 01., tak ma mat reklamu do 25. 02.... no ja neviem, ale podla mna je mesiac od 25. 01. do 24. 02. tak isto ako je mesiac od prveho dna v mesiaci po posledny a nie po prvy den dalsieho mesiaca..... esteze mame na PayPal ineho testovacieho kralika ale len pre SK.... a zhodou okolnosti je to moja kamoska :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?