Firmy s platenou reklamou v bazari

AHojte, chcela som si to povodne znacit len pre seba niekde doma ale takto sa mi to zda efektivnejsie. Chcem aby sme si tu pisali nicky firiem, ktore maju dovolene pouzivat bazar. Prebezne je to preinbaba s firmou www.vyzdoby.sk newyorkgirl s firmou Salon Leontine jasmine s firmou Svadby Jasmine Baykalac s firmou (teraz neviem ci je to velky lulu, svaodbny salon alebo nieco ine..kedze som jej stopla inzeraty neviem jej mail porovnat s tym v katalogu firiem) Maia s firmou Maia a webom www.navleky.sk salonmichelle s firmou Michelle svadobny salon az ma napadu ine dopisem
Odpovedať
baykalac nie je velky lulu, velky lulu je agina - neviem ci ma zaplatenu reklamu
Odpovedať
Profilova fotka
anaxamon: potrebujem od tych ostatnych VS poslednej platby, aby som im to nastavil ako baykalac, nech je v tom poriadok. Kedze predpokladam, ze to bude trvat, zatial by bolo spravne im tie inzeraty stopnut (ak nejake maju) a ked overim to VS tak to odstobneme. Treba im to tak napisat, mysim ze to pochopia a pockaju.
Odpovedať
bob poposielala som im IP, plus stopla inzeraty...sice ocakavam mensiu vzburu ale po vikendovych 160 IP som nacvicena:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
mam jeden bonz: album som uzivatelke zmazala: Od lulu 1502: Ahoj adaa ak by ste mali záujem o svadobné oznámenia kľudne mi napíšte.Mám tu aj album svadobných oznámení. Pekný deň (pozri si jej alum ak ho este ma, ona nie je nevesta) od salonmichelle: Dobrý deň prajem, STE VÝHERNA NEVESTA :)) náš svadobný salón Michelle vyberie každy týžden 10 neviest z www.mojasvadba.sk, ktoré získaju u nás zľavu v hodnote 10% na svadobné doplnky / aj nákup cez e-shop/ a 15% na zapožičanie, prípadne kúpu svadobných a spoločenských šiat Venus Sposa 2008. Túto zľavu si môžte uplatniť do konca februára a to tak, že si vytlačíte tento mail a v svadobnom salóne Michelle poviete len Váš nick a zľavu si možte uplatniť. S pozdravom MICHELLE 0911 470 180
Odpovedať
Profilova fotka
tej salonmichelle napiste ze bezplatna reklama v IP je zakazana a ze v pripade ze bude v nej pokracovat budeme musiet s nimi rozviazat spolupracu.
Odpovedať
tu slecnu z oznamkami som uz poriesila, a do salonu michelle napisem, resp. na ten nick... inak zuz ty mas ake konexie ked ti takto bonzuju:-))) nehovorim ze mne nie... 8-)
Odpovedať
ja vacsinou adminujem len z bonzov :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
S tou Kotenko ste nejak komunikovali? Ja by som ju tvrdo blokoval ako firmu, len nechcem vam do toho zasahovat ak uz to s nou nejak riesite.
Odpovedať
bob ja to som prejdem najskor cez IP podobne ako som to presla s majadesign..predpokladam ze ju odporucim len na konika a strechu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?