AHojte, chcela som si to povodne znacit len pre seba niekde doma ale takto sa mi to zda efektivnejsie.
Chcem aby sme si tu pisali nicky firiem, ktore maju dovolene pouzivat bazar.
Prebezne je to
preinbaba s firmou www.vyzdoby.sk
newyorkgirl s firmou Salon Leontine
jasmine s firmou Svadby Jasmine
Baykalac s firmou (teraz neviem ci je to velky lulu, svaodbny salon alebo nieco ine..kedze som jej stopla inzeraty neviem jej mail porovnat s tym v katalogu firiem)
Maia s firmou Maia a webom www.navleky.sk
salonmichelle s firmou Michelle svadobny salon
az ma napadu ine dopisem
anaxamon: potrebujem od tych ostatnych VS poslednej platby, aby som im to nastavil ako baykalac, nech je v tom poriadok. Kedze predpokladam, ze to bude trvat, zatial by bolo spravne im tie inzeraty stopnut (ak nejake maju) a ked overim to VS tak to odstobneme. Treba im to tak napisat, mysim ze to pochopia a pockaju.
mam jeden bonz: album som uzivatelke zmazala:
Od lulu 1502: Ahoj adaa ak by ste mali záujem o svadobné oznámenia kľudne mi napíšte.Mám tu aj album svadobných oznámení. Pekný deň
(pozri si jej alum ak ho este ma, ona nie je nevesta)
od salonmichelle: Dobrý deň prajem,
STE VÝHERNA NEVESTA :))
náš svadobný salón Michelle vyberie každy týžden 10 neviest z www.mojasvadba.sk, ktoré získaju u nás zľavu v hodnote 10% na svadobné doplnky / aj nákup cez e-shop/ a 15% na zapožičanie, prípadne kúpu svadobných a spoločenských šiat Venus Sposa 2008. Túto zľavu si môžte uplatniť do konca februára a to tak, že si vytlačíte tento mail a v svadobnom salóne Michelle poviete len Váš nick a zľavu si možte uplatniť.
S pozdravom
MICHELLE
0911 470 180
tu slecnu z oznamkami som uz poriesila, a do salonu michelle napisem, resp. na ten nick...
inak zuz ty mas ake konexie ked ti takto bonzuju:-)))
nehovorim ze mne nie... 8-)