Interné problémy v Asmira Teame

Profilova fotka
Ahojte, otvaram tuto temu k aktualnej krize v Asmira teame a mozno aj k rieseniu tych buducich. :-) Kazda kriza je moment, kedy sa veci rozpadavaju, alebo sa stavaju silnejsimi. Ja verim, ze z kazdeho problemu vyjdeme silnejsi. V skratke priblizim aktualny problem. Na MK.cz pred casom doslo k blokaciam uzivateliek, ktore vyvolali vlnu kritiky z vacsej casti na jedneho admina, ale aj na cely team a pravidla stranky. Dost to nahlodalo doveru v nasom teame a zacali sa pochybnosti, podozrenia a utoky. Konkretne sa jednalo o utok na admina @ikarkulka - podozrenie zo zneuzivania svojich pravomoci admina, skryta reklama, zle spravanie sa voci uzivatelom. Napriek velke vlne nevrazivosti voci tomuto adminovi je pravdou, ze ani ja ani nikto z majitelov nedostal ziadne dokazy, ktore by dokazovali tieto obvinenia. Aby bola uplne jasno, nieco prislo, ale boli to dohady, alebo ostrejsia IPcka, akou sa moze pochvalit snad aj kazdy z nas. Mozno to bolo na zaklade tohto tlaku uzivatelov, ze aj niektori dalsi admini zacali stacat doveru v @ikarkulka, aj ja sam som s tym bojoval. Nasiel som vsak aj iny mozny zdroj, ktory mohol nas team tak nahlodat. Osobne nezhody a problemy medzi @ikarkulka a @mmmk. V ocakavani, ze ich zmierenie by viedlo k dovere som vytvoril sukromnu skupinu, kde si to mali vyriesit,...nestalo sa tak. Nasledne som zacal pocitovat, zakulisne hry, trochu to bolo citit adminklube, trochu v IPckach, v spravani sa byvaleho admina. Rozhodol som sa, ze od zajtra @mmmk pride o adminprava a Veronika (nikka.vo) nebude dalej s nami spolupracovat na tvorbe facebook stranok. Mojou snahou je vytvorit team ludi, ktori si vzajomne doveruju a v kazdom momente budu stat za sebou...aj ked sa robia chyby. Lebo prave takyto team moze drzat pokope. V pripade @mmmk a Veroniky som z ich konania presvedceny, ze nezdielaju tuto hodnotu, preto som im oznamil koniec nasej spoluprace. Nevnimam ich ako nejakych vinnych, akceptujem ich presvedcenie, ale citim zodpovednost voci teamu a preto som sa takto rozhodol. Bol by som rad, ak by kazdy z adminov vyjadril svoj postoj, lebo sa to tyka kazdeho z nas a ovplyvnuje to buducnost fungovania teamu. Zalezi mi na tom. Dakujem Vam. PS: Ak mi niekto vycita, ze som sa vyjadril, alebo rozhodol neskoro. Je to trochu opravnene aj neopravnene. Opravnene z dovodu, ze som mal vela osobnych povinnosti, ktore som nemohol odlozit stranou, preto som sa tomu nevenovat az tolko ako by si to ziadalo. Neopravnene, lebo som sa snazil rozhodnut zodpovedne a nie narychlo bez dokladneho zvazenia. Svoje rozhodnutie som konzultoval s majitelmi stranok a urobil s ich suhlasom.
Odpovedať
Ahoj, vidím že situaci dosud nikdo nekomentoval. Dnes mi vyjímečně přišel manžel brzo z práce, takže se vyjádřím večer nebo zítra.
Odpovedať
Ano, zadala jsem o zruseni adminskych prav, pokud zustane ikarkulka ve funkci. Stalo se, pred chvili mi adminprava skoncily, ale @martinjasen mi je teda jeste na chvili "propujcil." Neni mi z toho smutno, ani nejsem znechucena. Posledni tyden jsem spis upadala do lhostejnosti, jak to vsecko dopadne. Nedelam ze sebe chudinku, nedelam ze sebe kamaradku vsech a k lidem pristupuju primo. Ano, chytla jsem se s Nikka.vo, ale vyrikaly jsme si to v Ip a je to mezi nami v poradku, jsme kamaradky. Ani jedna z nas nemela potrebu delat ubozatka utlacovany. K zasahum ikarkulky jsem mela vyhrady uz driv, psala jsem Ip janocce, at s tim neco udela. Neudelala. Jsou kamaradky. Z jejiho chovani a samozvaneho adminovani na koniku jsem docela roztrpcena, protoze mam pocit, ze si dela, co chce. Kdyz to prirovnam k me byvale profesi, je to jakobych ja vedla ucetnictvi a prisla ucetni z jine pobocky a bez meho vedomi mi v pocitaci pomazala polozky, jine tam pridala a nerekla mi o tom. A ja bych mela zodpovednost za to vsecko. Ano, pred mesicem jsem ikarkulce napsala, ze kdyz vidi nejakou fotku s vodoznakem, nema ji flagovat, ale smazat. Nepadlo slovo o zamykani diskuzi, mazani alb a blokovani uzivatelek. Podle slov uzivatelky terak s ni uz nemela ikarkulka trpelivost, aby ji cokoli dal vysvetlovala. Alba mela udelana podle ni. Ty bych rada videla v obnovene verzi, jestli je teda pravda, Martine, co jsi kdysi psal obnoveni smazanych alb. Dalsim duvodem, proc jsem nechtela, aby tato adminka adminovala na modrykonik.cz byly jeji netolerantni vyroky v diskuzi o darcovstvi vajicek na brms.cz, ktera je alibisticky smazana. Jeji vyroky popudily snad veskere neplodne uzivatelky teto stranky, a to vcetne me. Jakmile se nekde objevila ikarkulka, uz bylo predem zle a uzivatelky reagovaly casto neprimerene, coz dela spatnou atmosferu a vrha to stin na ostatni adminky. Skoncit chci kazdopadne, protoze i presto, ze s @kalerat @krista @aguaverde a @janocka tymovou soudrznost citim, s @ikarkulka ne a nikdy to tak nebude, protoze nesnasim pretvarku, pomlouvani ostatnich adminek v Ip (mam dukazy primo u sebe v poste) a tim rozvraceni kolektivu. Neni bez zajimavosti, ze se od ni odvratilo asi 20 jejich kamaradek behem posledniho mesice, ne 2, jak sama uvedla. Mam pocit, ze nekde tam bude chyba. Moc me zklamalo, ze ac jsme saskovala jako uzivatelka na blauespony.de, nehralo to v rozhodovani roli, stejne jako jakekoli moje prosby a navrhy o cokoli, zustavaly nevyslyseny a bez jedineho komentare, i kdyz tolik jich nebylo. Jedina @janocka byla ochotna komunikovat, i kdyz toho zrejme moc neovlivnila. Ted mam jeste dotaz za uzivatelky - ta petice s vice nez 300 hlasy zustane asi bez povsimnuti jako vsecko, ze?
Odpovedať
V první řadě bych ráda začla tím, že jsem byla spokojenou uživatelkou skoro 6 let. A oblíbenou, nenáviděnou, ale tolerovanou adminkou 2,5 roku :-) Situace tu bývala vždy příjemná, přátelská, občas se někdo rafnul s adminem přes IP, ale to se přešlo, obě strany si zanadávaly a šlo se dál ;-) Když se kdysi přibrala @ikarkulka vůbec nic jsem proti ní neměla, neznala jsem ji, jednalo se o novou adminku, která bude adminovat beremese.cz či modrastrecha.cz (teď jsem nejsem jistá, tak se omlouvám) jistá jsem si tím, že neměla adminovat stránky modrykonik.cz. Ani já jsem se nikdy nepletla na jiné stránky pokud jsem o to nebyla požádána z důvodu nepřítomnosti kompetentního admina. Když začla ikarkulka adminovat strhla se proti ní vlna a já jsem si jen říkala, ano přišla nová adminka chce to tady vzít z podlahy, je to v pořádku, samozřejmě se nebude nikomu líbit když se najednou začnou pravidla dodržovat tak jak mají a dokud to bylo jen pár nespokojených uživatelek - v rámci pravidel, dalo se to přejít. Vždycky jste to omlouvali tím, že uživatelé jí nemají rádi a že začla hodně zasahovat tak se jim to nelíbí, neni to pravda! Dle mého názoru tu @janocka zasahuje ještě víc a tolik stížností na ní rozhodně neni a není to tím, že by si uživatelé zvykly, já jsem naopak slyšela chválu, že byla příjemná, milá, všechno vysvětlila a i o tomhle je naše práce. Některé zásahy na Modrém koníkovi se mi opravdu nelíbily (jinde - na beremese či modrastrecha jsem si nevšimla protože se tam připojuju jen velmi vyjímečně), nelíbil se mi způsob jakým jednala s uživateli, ať už je chodila okřikovat do témat nebo zamykala, zdála se mi občas arogantní, povýšená... napsala jsem to janocce, se strachem co mi na to řekne, byla opět moc milá, ale nikam to nevedlo. Teď je situace taková, že jsou stovky nespokojených uživatelek, sepisují se petice, posílají dopisy, zastavují mě kamarádky na ulici s užaslým výrazem: "Co se tu to proboha děje, jak k tomu došlo, proč a jak se to bude řešit?" můžu se ztotožnit s @mmmk a máme-li být za projevený názor a nesouhlas (vůči vám) a souhlas (vůči užitelům) odvolány, tak tedy bohužel budeme |-| @martinjasen říkáš, že máme být tým, ano v pořádku, ale my jako tým - @mmmk, @kalerat a já jsme se shodly, že se nám v jednom týmu pracovat s @ikarkulka nechce kvůli tomu jaká situace díky ní vznikla a to jsme vám daly na vědomí - my bychom prostě bychom rády vedly modrykonik.cz jiným směrem. Výsledkem toho je, že @kalerat bylo oznámeno, že ji budou sebrána práva, @mmmk práva už sebrána na chvíli byla a mě se prakticky nikdo konkrétně nevyjádřil. Takže pro vás je snažší volba vyhodit tři adminky, se kterými neměl nikdo až tak velký problém? Než jednu? Jednu kterou si žádá víc lidí, není to jen výplod naší fantazie. Nezlobte se, ale jen nechápu tohle jednání.
Odpovedať
Profilova fotka
s @ikarkulka , aj s @mmmk som si okrem adminskych veci pisala casto aj sukromne, takze som vedela aj o ich osobnych nezhodach a az na jednu vynimku som vo fore, ani v adminclube nepostrehla, ze by to riesili navonok, nepocitovala som ani zakulisne hry.... zakulisne tahy som zacala pocitovat az minuly stvrtok, ked mi zacali chodit Ip od niektorych adminiek v style: zmenila som nazor, nechcem aby ikarkulka adminovala, robi nam ostatnym adminom zle meno, je arogantna, stovky uzivateliek ju nemaju rady a tie sa nemozu mylit. Od adminov som si pytala dokazy, ktore by toto tvrdenie dokazovali, no ako odpoved mi vzdy prislo iba: dokazy nemam, ale vraj ine uzivatelky maju, tak tie ich poslu.... alebo: nemam, ale pocula som, ze sa spravala zle, uzivatelky sa na nu stazuju a robi dusnu atmosferu. Taketo spravanie sa mi nepaci :-( Myslela som, ze sme dobry team, ze ked sa nieco stane, jedna druhu podrzime, ze si verime. Podobne pindy od uzivateliek uz boli na viacere z nas, viem, ze sa pisali kedysi petcie proti niekdajsej adminke ikke, aj proti mne. ked ikarkulka blokovala terak a ine oblubene uzivatelky a zdvihla sa vlna nevole, pytala sa ma ci konala spravne. Preposlala mi komunikaciu s terak alebo inymi blokovanymi uzivatelkami a nebolo v nich nic povysenecke, arogantne, drze..... Vzdy sa s dotycnimi snazila najskor dohodnut, upozornovala ich a ked to nikam neviedlo, tak logicky zablokovala bez rozdielu, ci to bola "stara" alebo nova uzivatelka. Vsimla som si, ze aktivne adminovala hlavne bazar, co mi velmi pomahalo, kedze ine adminky sa sustredili hlavne na forum, v ktorom ja az taky prehlad ako ony nemam. To, ako sa spravala nikka.vo v ostatnom case ma nemilo prekvapilo, hlavne jej vyjadrenia, ze nikdy vlastne s pravidlami nesuhlasila :-S Nepaci sa mi, ze ak by odisla ikarkulka, vsetci admini by sa dokazali tvarit tak, akoby sa nic v teame nestalo, ze ideme veselo dalej a verime si. Nemozem vediet, ze ak by sa podobna vzbura sirila proti mne, tak by sa toto spravanie neopakovalo -> vyhodite mna, vsetci budu happy, no ak ostanem, budem happy ja ale vsetci ostatni nahnevani a na protest odidu. @mmmk bola urcite dobry admin, mala velky prehlad o fore, mnohym uzivatelkam radila, bola napomocna.... ked som si s niecim adminskym nevedela rady, poradila, tak isto aj sukromne.... za mnohe jej vdacim (no to uz je o inom :-N ...) Vzdy som chcela, este skor ako som tusila, ze @martinjasen existuje aby sme boli jednotny team, tak by som chcela aby to bolo aj nadalej..... bez osobnych sporov, nevrazivosti, hadok, intrig, zakulisnych tahov a pod.....
Odpovedať
Ještě bych chtěla dodat k odvolání @mmmk - to že se chytla v diskuzi s nikka.vo ještě nesvědčí o tom, že je nějaký rozvraceč týmu nebo zlý člověk, každý se někdy někde chytnul, psané slovo často nemusí být správně pochopeno a holky si to opravdu vyříkaly. Kolikrát se kde chytla @ikarkulka ? Proč je potrestána tedy jen jedna strana nebo @ikarkulka taky přijde o admin práva?
Odpovedať
@janocka k důkazům tolik - už výš psala markét že většina důkazů byla smazána a jelikož my nevidíme do smazaných věcí tak vám těžko řekneme kde, často už si ani nevybavíme názvy oněch témat, přezdívky uživatelů apod., nicméně si nemyslím že by si @mmmk troufla tohle sem napsat kdyby to nebyla pravda.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ano, napisala som @kalerat, ze jej budu zobrate admin prava - bolo to na margo toho, ze mi do Ip pisala, ze kedze sa veci nehybu a ikarkulka je stale admin, nechce uz dalej adminovat.... Tak som jej napisala, ze ok, beriem na vedomie a budu jej teda admin prava vzate - ale neboli, cakala som na to kym sa to cele neuzavrie....
Odpovedať
Chci vyzvat i ostatní adminy aby se k situaci vyjádřili, co si o tom myslí: @aguaverde @kalerat @danu @emjee @domika007, @niccky.z, @ooo @ikarkulka Ráda bych znala názor všech na danou situaci. @janocka ano chápu, @kalerat se chtěla jen dočkat ohlasů a společně s @ikarkulka adminovat nechtěla. Jinak jsem neslyšela na ní jedinou stížnost a myslím si, že svou práci dělá dobře, i když není třeba tolik vidět ;-)
Odpovedať
@janocka Diskuze Darcovsti vajicek smazana je, Ip ohledne tehle diskuze s dovetkem, ze jsem uboha muzu samozrejme zkopirovat treba primo sem. Ale at holky poslou cokoli, vy to smetete ze stolu, ze to zadny dukaz neni. O vikendu jsem dost hledala a opravdu jsou ty diskuze smazane nebo prispevky tam nejsou. A pritom jsem si jista, ze ta diskuze o darcovstvi vajicek urcite na nove verzi prevedena byla.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista neboj vyjadrim sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kedze sa na MK poslednu dobu dost casto pohybujem, vsimla som si , ze tam vznikol v poslednej dobe nejaky rozruch ohladom adminovania ikarkulky ( nedalo sa nevsimnut tie temy vo fore). musim priznat, ze nie som uplne informovana do detailov, ze co sa vlastne stalo, ale nieco o tom viem, snad to bude stacit na to, aby som mohla pridat nejaky svoj komentar ci postreh ;-) ohladom adminovania ikarkulky viem, len co sa tyka beremese, kedze sme spoluadminky, tym padom niektore veci riesime spolocne, ale niektore zase nie, kym sa jej nenarodil syn, tak dovtedy som velmi beremko nesledovala, kedze to ona sama v pohode stihala, zacala som az po jej porode, ale premazanie diskusie darcovstvi vajicek mi nic nehovori, mozno to bolo este predtym ako som zacala s adminovanim svadieb, takze k tomuto neviem povedat vobec nic... a teraz k teme, ad ikakulkine adminovanie MK... cele toto vybuchlo ( ak som spravne pochopila) po bloknuti istej uzivatelky, jej meno si uz uplne nespominam ( to je teraz jedno), zapojili sa do toho ostatne uzivatelky a pridali sa aj niektore adminky ( teda jedna ex adminka) - nepoznam cele to okolo, ze preco vsetky ceske adminky chcu skoncit, kedze nie su konkretne dovody, teda ja som ziadne nenasla, jedna sa len o same dohady... je mi luto, ze to vsetko takto dopadlo, lebo som si myslela, ze sme perfektny tim, v dobrom zlozeni, vsetky sme sa uz dost dobre poznali sa da povedat a teraz toto...som z tejto situacie smutna :-( ale ked nie je ine vychodisko...
Odpovedať
Profilova fotka
ja len tak v rychlosti. ziadnu z vas nepoznam tak ako dominiku @domika007 a janku @janocka, ale vzdy som mala pocit, ze sa na vas da spolahnut a ako aj pise dominika, ze sme dobry tim. trosku som ale ostala zaskocena, ze miesto toho, aby tu bola nejaka vzajomna podpora, tak sa tu na niekoho ukazuje prstom (a je jedno kto to je). |-| neviem, ci poznate rozpravku neberte nam princeznu, ale jeden maly tam povedal: "to nie ja. to dominik"... nechcem nikoho urazit, ale presne to mi prve napadlo, ked som toto tu vsetko aj spolu s tou spominanou diskusiou precitala. :-( este ma zaujalo to adminovanie na inych strankach. obcas ked vidim, ze @ikarkulka sa nikde nemihla a @domika007 nie je tiez po ruke, tak sa pomotam na beremese a co viem, poriesim. nejak ma nikdy nenapadlo, ze by som nemohla. =-) ved keby nieco, da sa dohladat, vysvetlit... v konecnom dosledku mi je v jedno, ako toto cele dopadne, hlavne nech sa to aspon trosku upokoji, lebo je tu strasne zla atmosfera. :-( a pokial je to medzi adminmi take divoke, nemozme cakat, ze atmosfera vo fore bude super. chtiac alebo nechtiac sa ten nepokoj odtialto prenasa aj do fora.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobře, to mi stačí, nebudu už čekat až se vyjádří ostatní. Evidentně špatnou atmosféru děláme my, my co jsme se ozvaly. Nic jiného jsem asi čekat nemohla. Jsem tu adminkou nejdéle ze všech vyjádřených, ale jsem prakticky jedna z nejhorších. Žádám tedy @janocka @martinjasen nebo kdo to máte na starosti o definitivní odebrání práv a prosím aby to bylo co nejdřív, nejlépe ještě dnes nebo v následujících dnech. Loučím se, bude nám všem takto lépe.
Odpovedať
Profilova fotka
Moje vyjadrenie nebude az take, ake by som chcela. Kedze adminky s ceskeho konika moc nepoznam, resp. neviem ako adminuju stranky na cz. Takze by som bola neobjektivna. Citala som jedine temu, ktoru zalozili uzivatelky na mk.cz a i ked nevidim priamo do problemov, nepaci sa mi a nepacilo, ze tam utocili na ikarkulku, ci je to pravda alebo nie. Vyjadrila som sa uz raz, ze ak su nejake dokazy proti nej tak je samozrejme, ze by pracu admina nemala vykonavat. Ale ako pisala Janka, ak kazdy napise pocula som od uzivateliek ze je arogantna, ze sa vyhraza, ze robi reklamu, tak nech to preukazu a keby som bola na jej mieste sama odstupim. Ale ked nie su priame dokazy, je nefer, ze sa robi doslova hon na carodejnicu. Nepaci sa mi taktiez, ako sa vyjadruju adminky ze ked nepojde ikarkulka tak pojdem ja, alebo ty. taketo "vyhrazanie" si myslim nie je na mieste. Ak maju adminky medzi sebou osobne spory bud nech si to vyriesia, ale nech to neprenasaju do "prace" aj ked ju robime vo svojom volnom case. Ak sa adminkam nepacilo, ze sa ikarkulka "stara" do mk.cz mali ste sa ohradit, ze enchcete aby to robila /Neviem mozno ste to pisali/ ak hej, tak sa potom ospravedlnujem. To ja by som mohla teraz napisat prepac @janocka Jani napisem teba ako priklad :-N ;-) ze ja nebudem adminom ked bude Janka. Pripada mi to detinske. |-| Nakoniec by som chcela poznamenat, ze ked sa nic nepreukazalo mala by ikarkulka ako admin ostat a mala by sa respektovat, tak ako respektujeme aj my inych. Je mi jasne, ze to nebude tak ako to byvalo, ale mali by sme zacat odznova a pokusit sa najst zase cestu, aby na mk ci uz na strankach cz, alebo mk.sk fajn ;-)
Odpovedať
Taktiez napisem svoj postreh na tuto vec, hoci neviem ci to bude objektivne kedze som tu najkratsie a nemam az taky velky prehlad co sa tu dialo medzi adminmi. Rozdelim to do niekolkych bodov:) 1.) Ikarkulka a jej praca - ja som s nou ziaden velky problem nemala ako adminka, mali sme mozno mensiu vymenu nazorov v jednom z mojich albumov ale to bolo vsetko. Musim priznat ze mi to bolo neprijemne kedze som bola "nova" :-| ale brala som to tak ze kazdy ma iny pohlad na svet :). Nestretla som sa ani s nejakymi jej arogantnymi prejavmi v diskusiach az na zopar IP od uzivateliek ale tak ako pisal Martin ziaden dokaz na to nemali....... 2.) Momentalna situacia - vsimla som si ze sa nieco pisalo v adminclube ale kedze sa to tykalo konika tak som to nejako neregistrovala az pokial ma niekdo neupozornil na ten blog co bol vytvoreny a potom odkaz na facebook. Tak som si to cele precitala a bola som v soku co sa odohrava. Kedze somm tu nova a nepoznam nikoho az tak osobne ako sa poznate mozno vsetky ostatne tak nechcem sudit ze kto co robil zle, kto robil intrigy a tak. Je mi velmi luto ze mmmk,kalerat a teraz dokonca aj krista sa rozhodli odist a to preto ze sa tu vyskytol tento problem. Podla toho co som si ja vsimla tak ja som vobec nevidela ziadnu zlu atmosferu alebo nieco podobne, az na vynimku tejto vzbury Je mozne aby si to este @krista @mmmk a @kalerat este mohli premysliet ci sa chcu vzdat adminovania alebo nie.Podla mna je to len rychle rozhodnutie ktore sposobila tato neprijemna situacia/vzbura. Vsetko sa da riesit ved sme dospeli ludia ;-)
Odpovedať
Ahoj, asi bych k tomu měla taky něco napsat i když to bude asi k ničemu. Abych řekla pravdu, tak tady všechny adminy znám tak nějak okrajově, stejně jako @ikarkulka. Do styku jsem se s ní moc nedostala a nikdy jsem nijak nesledovala její práci. Neměla jsem důvod. Ovšem, když tady začlo být velké dusno, nemohla jsem to nechat bez povšimnutí. Psala jsem jí abych se zeptala proč byla uživatelka terak blokována, napsala mi a doplnila, že toto vše si můžu přečíst v notesu. Ano, v první chvíli mě toto nenapadlo. Situace na koniku se ale pořád zhoršovala, uživatelky na nás nadávaly a mě vůbec na koně nebavilo chodit. Proto jsem napsala @janocka a @martinjasen co mě trápí a tíží s tím, že přemýšlím, že přestanu být adminem. Jak vidím, tak veškerá vina stojí na mě, @krista a @mmmk. To mě mrzí nejvíc |-| Opravdu jsme tak špatné? Kdo je bez viny, nechť hodí kamenem
Odpovedať
Kedze som medzi vami kratucko, moje vyjadrenie k veci by bolo myslim neobjektivne, a len v tichosti sledujem :-) . Jedine co mozem povedat, je, ze ma to vcelku zaskocilo |-| K tym clankom a diskusiam ci na MK alebo na inych serveroch + k "peticii" na FB som sa dostala v prvych dnoch adminovania a mala som z toho celkom zmiesane pocity. Ale stotoznujem sa s nazorom @niccky.z ze vsetko sa da vyriesit, ved sme dospeli ludia :-)
Odpovedať
na jednu stranu jsem ráda, jak to dopadlo, na druhou stranu je mi to líto. myslím, že vina je na obou stranách a že se tomu dalo předejít. nějak momentálně nevím, co bych k tomu měla napsat víc, všechno mi přijde nepatřičné. vždycky jsem všem adminkám důvěřovala, byla jsem přesvědčená, že všechno dělají poctivě a svědomitě, stála jsem za nimi, a to samé jsem očekávala od nich. když jsem měla pochybnosti nebo jiný názor, řekla jsem to rovnou a přímo, protože jsem měla za to, že je to tak správně a že se to tak očekává. vždycky jsme se dokázaly dohodnout. a vždycky si budu přát, aby to tak zůstalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Omlouvám se, ale vyjadřovat se k tomu nebudu |-| nějak ani momentálně nemám chuť chodit na koně |-| Agu
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz chcem iba v kratkosti reagovat na prispevky @krista @kalerat. Chcem, aby ste vedeli, ze neocakavam, ze by ste sa mali vzdat svojich adminprav. Nevnimam vas ako vinnych a budem rad ak zostanete. Rozhodnutie nechavam na vas, ak ste presvedceni, ze toto nie je miesto pre vas, budem to respektovat, ale neodchadzajte z pocitu ukrivdenosti, alebo nebodaj nepriatelstva. Toto je urcite tazsia skusenost pre kazdeho z nas, skusme z nej vytazit to dobre ponaucenie. Dovera sa spevnuje hlavne v tazkych casoch. ;-)
Odpovedať
prepacte, az teraz som sa prihlasila |-| ad @ikarkulka - neviem posudit jej adminovanie, takisto ako neviem posudit adminovanie @krista, @kalerat, @mmmk, @aguaverde, @niccky.z, @ooo, @domika007 kedze sledujem len slovenskeho kona a teda sledujem len pracu @janocka, @danu a @pink_lady a predtym latvie co sa tyka zasahovania do inych stranok - ked som zacinala, mala som na starosti uplne vsetky stranky a stale vnimam adminprava rovnako - ak vidim, ze sa niekde deje nieco proti pravidlam, zasiahnem, nech som na konovi, svadbe, beremku, streche :-p je pravda, ze to nerobim casto, lebo na ine stranky momentalne chodit nestiham, ale ak by som tam bola, urcite zasiahnem co sa tyka situacie ktora tu vznikla, uz som to pisala inde: Mrzi ma, ze nas par (alebo stovky) nespokojnych uzivateliek dokazu rozhodit do takej miery, ze stracame sudrznost v admin-time. Este viac ma mrzi to, co citam teraz v tejto teme, ze @krista, @mmmk a @kalerat protestuju proti @ikarkulka sposobom bud ona alebo ja |-| mne dalo adminovanie jednu podstatnu skusenost - Ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa navari. Ako som uz pisala, ja vam vsetkym doverujem :-) Preco? Lebo niektore z vas ste presli aj cez moje sito vyberu admina :-D a tie ostatne ste presli cez janockine sito, ktora presla mojim sitom :-D HOWGH
Odpovedať
Ahoj, chtěla jsem vám všem napsat, že jsem se rozhodla v týmu zůstat :-) Věřím a doufám, že by to zde mohlo fungovat tak jako předtím. P.S. Nemám fotku, protože mi ji Martin omylem vymazal :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat super x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
@kalerat super rozhodnutie x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat som rada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, mam teraz trochu casu tak rad by som konecne napisal par slov k tomu ako som to vnimal. Nebolo to prijemne rozhodovanie, ale stojim si za nim, lebo to, ze za sebou vzdy stojime povazujem za jednu z najdolezitejsich veci, aby sme dokazali fungovat ako team. Mozem tu pisat rozpravky o tom aky sme super team, ale pravda sa overujem casom a v tazkych chvilach. Dnes chcem povedat, ze sme o krok dalej. Nevnimam to co sa stalo ako tabu, odvaha o tom rozpravat moze este zvacsit vzajomnu doveru. Ja som otvoreny odpovedat ak su otazky. Velmi si vazim vas postoj, bol jednotny :-) Zatial som mal tolko na jazyku. Martin
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?