ahojte viem, ze sme tu uz niekde pisali kontakty na seba, ale neviem to najst, tak nech to mame pokope v jednej teme / ak to uz niekde mame suhrnne, tak ma tam prekopirujte a toto zmazte :-D:
emjee (v poradi vyuzivanosti)
phone: +421 903 860 695
mail: emjee@pobox.sk
google-talk: varga.peter.a.martina@gmail.com
ahojte,
aby zoznam bol kompletny privadavam sa aj ja :-)
takze kontakt na mna:
klarisz
mail1: kacz.klara@alommenyegzo.hu
mail2: klari23@yahoo.co.uk
mobil: 0907 501 327
ps. pre tych ktori ma nepoznaju... som admin na madarsku stranku "alommennyegzo.hu" :-D
Ahojte,sziasztok,hello!
Do you know the tale from -little red ridding hood?In hungarian the translation is -piroska-my name!I hope that you will dont forget,because you will remember for the tale!i'm the second admin from the hungarian -alommenyegzo site.
nick:Piros
mail:guthy.piroska@t-online.hu
mobil:+36705233647
Have a nice day!
Piros
Zdravim komunitu adminov,
s mensim oneskorenim, ale predsa vam prikladam par riadkov o sebe aj s kontaktnymi udajmi. Kuko, pouzijem tvoju skvelu sablonku, s dovolenim... ;-)
IP: pierre
email: peter.veres@asmira.com
tel.: +421 918 882 559 (prosim nikomu nedavajte)
kto som?
od septembra 08 som riadny zamestnanec Asmira s.r.o., ktora prevadzkuje tieto stranky,
a spolu s Kukom sa venujem oblasti obchodnych, pravnych, uctovnych a administrativnych zalezitosti.
tiez riesim problemy uzivatelov tykajuce sa loginov, hesiel a pod.
co znamena, ze v pripade akychkolvek otazok ci problemov sa na mna mozete tiez kludne obratit.
eventualne dalsie zvedave dotazy rad zodpoviem....
prajem pekny den vsetkym.
zalozila som si "pracovny mail" (hmm, take cosi nam bob ponukal kedysi, ale nejako z toho zislo, teraz by sa mi to taaak siklo...):
ikke.modrastrecha@gmail.com
neviem, ci to budu dotycni osloveni z tejto adresy brat vazne, ale ak nie, budu im pozastavene inzeraty, takze ich problem...