Nazvy tem

emjee • 25. apr 2008 o 22:59 asi som vadna, ale vadia mi tie vycackane nazvy tem, akoby sa nedalo pisat normalne. napr. P*I*E*S*T*A*N*K*Y* Blavacky!!!!!!!!!! alebo vsetko velkymi pismenami lenze moja mozilla funguje nejakym divnym sposobom a neviem menit nazvy tem a nechce sa mi furt prepinat do explorera vam tie nazvy nevadia? lebo nikto ich nemeni zuz11 • 1d • 26. apr 2008 o 00:16 ja ich obcas upravujem len neviem odkial pokial mozem ikke • 26. apr 2008 o 10:51 a co velke pismena? zuz11 • 1d • 26. apr 2008 o 13:15 ja akurat odstranujem vsetko, aj velke pismena lebo si poviem ze ked to tolerujem jednym... tak by si tak dali nazov aj dalsi a mat vsetky temy velkym emjee • 26. apr 2008 o 13:48 ja to beriem tak, ze co sa nema vo fore a v bazare, tak nema byt ani v nazvoch tem ikke • 26. apr 2008 o 16:34 tak hura do prepisovania to zas bude otazok, preco nemozu byt GRAFY BT velkymi pismenami zirafka105 • 26. apr 2008 o 18:44 Ja to beru tak, ze nechavam nazvy typu: Jake saty? Grafy BT - je to zkratka, tak bych nechala ta velka pismena Proste jsem pro velke pismeno na zacatku a pak ve vlastnich jmenech, jinak nee ikke • 26. apr 2008 o 18:49 nejde o BT ale o GRAFY zirafka105 • 27. apr 2008 o 10:58 Jo, GRAFY bez milosti zrusit anaxamon • 28. apr 2008 o 08:54 ja take nazvy rusim hned..ziadne okrasne znaky netrpim emjee • 28. apr 2008 o 21:06 ja len ze neviem preco mi ta blba mozilla nefunguje - jednoducho sa nedaju menit nazvy tem, pritom na tej istej mozille na inom pc mi to ide bez problemov, tam zase nefunguje uprava prispevkov - bob o tom vie ale nevie mi s tym pomoct zuz11 • 1d • 28. apr 2008 o 22:49 emjee to si ziada 3pc ikke • Dnes o 18:05 len tak, na pobavenie - dobry nazov temy: http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
chcme sa spytat jednu vec, kto upratoval temy, konkretne http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... a nedal to do zmenovnika tem? menil sa predsa nazov a aj sekcia :-x
Odpovedať
ja ee...a mimochodom ja som ten zmenovik prestala na msv uz davno pouzivat...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
prepisala som nazvy tem GRAFY BT (uz asi stvrtykrat...) a OPTIMISTICKY naladene snazilky to len tak, keby zas niekto na fore vykazoval znamky nasratosti... kludne ho odkazte na mna :-N
Odpovedať
ja zmenovnik pouzivam podla nalady :-D ak sa jedna o jednoprispevkovu temu, radsej poslem ip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?