Nove sekcie v bazare na Modrastrecha

Profilova fotka
Caute vsetci, zabudli sme napisat, ze sme pred par dnami do bazaru na Modrastrecha CZ aj SK pridali predsa len kategorie na inzerovanie realit. Projekt ringo bude s najvacsiou pravdepodobnostou v blizkej buducnosti odpredany inemu prevadzkovatelovi a na Modrejstreche sa chceme sustredit na obciansku inzerciu. Tak ak tam niekto prida inzerat do kategorii: * Byty - predaj * Byty - prenájom * Domy/chaty - predaj * Domy/chaty - prenájom * Pozemky - predaj tak to tam prosim nechajte. Treba len davat pozor, aby to bolo v spravnej kategorii a ak sa bude dat odhalit, tak vyhadzovat realitky. Pekny den vsetkym! Kuko
Odpovedať
Profilova fotka
kuko, dakujeme, uz som tam prehodila par inzeratov, ak ich este nikto znovu nespustil, spustim ich. len pre upresnenie: ak niekto hlada podnajom, ma si dat inzerat do kategorie napr. BYty - prenajom a da si tam nie "predam" ale "kupim", vsak? idem to zaroven oznamit na strenku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som to pochopila tak, ze to je iba pre tych, co ponukaju predaj a prenajom..... ale pre istotu si to overim :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ikke & janocka - chceme tam mat aj tych co ponukaju aj tych co hladaju prenajom. tak isto aj s kupou a predajom bytov. ono predpokladame, ze tych co budu hladat bude vyrazne menej ako tych co budu ponukat, tak preto je tam len jedna kategoria. ak by sa to rozmohlo, tak pridame aj kategorie napr. Byt - kupa a pod. takze ano ikke, je to tak ako si pisala.
Odpovedať
kuko tak nedalo by sa to pre nechapavych (janocka nemyslim teba ale vseobecne aby nebol zmatok) upravit na: Byty - predaj/kúpa Byty - prenájom ponúka/hľadá atd.
Odpovedať
Profilova fotka
pridavat kategorie sa mi zda zbytocne, ked mame moznost v inzerate navolit kupim/predam/darujem, staci to upravit ako navrhuje emjee.
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee dobry napad ;-) Uz je to upravene takto v SK. V CZ bude hned ako mi ikarkulka posle cesky text. Jedine som to nedal do prenajmu lebo potom by z toho vznikly velmi dlhe texty a v hlavnom menu bazaru to nevyzeralo moc dobre. Ale myslim, ze tam je to OK.
Odpovedať
Profilova fotka
inak kludne by sa mohli spojit kategorie Sluzby: ponukam a Sluzby : hladam; kto ponuka, zada inzerat ako Predam, kto hlada, zada inzerat ako Kupim ;-)
Odpovedať
inak nemohla by sa okrem predam, kupim, darujem rozsirit ta ponuka aj na kto daruje a hladam, ponukam (niekedy nie je vhodne slovo kupim, predam, resp. nie kazdej to dopne, ze najblizsou alternativou je kupim, predam)
Odpovedať
Profilova fotka
emjee, cely bazar sa uz preraba a novy bude mat vsetko na co si len spomeniete ;-) uz nechcem chalanov nahanat do dalsich software uprav. tie male zmeny co sa tam teraz deju su vacsinou len rychle kozmeticke zasahy, ktore netreba programovat. uz to vydrzme. ten novy bazar je super ;-)
Odpovedať
;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?