Profesionali na MK

Profilova fotka
Napadla ma taka vec, spisat urcite povolania, ktore by nam pomahali a hlavne nasim uzivatelkam , v roznych problemoch(zdravotny, pravny, atd.) Zacala som hladat na konikovi doktorky roznych specializacii, kedze na MK sa rozprava aj o zdravotnych tazkostiach a chorobach, a niekedy by bodol nazor odbornika. Sem teda mozete pisat nicky uzivatelov, ktori by mohli byt ostatnym v niecom napomocni. Zacnem doktorkami, pravnickami, laktacnymi poradkynami, na ktore mozete odkazovat uzivatelky s problemom.Ja ich oslovujem cez ip, aby sa na ne obratili, ak potrebuju radu.Ak vas napadnu ine profesie ktore nam budu uzitocne, smelo piste :-) kazdu "profesionalku" najprv oslovim cez ip, ci je ochotna radit uzivatelkam a ci ju teda mozem odporucat ak bude treba.Pisem len tie, ktorym to nevadi a su ochotne poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
Doktorky ======= strapco13 - ORL avicena,minnie55 - GYNEKOLOGIA lucika09 - INTERNA (geriater) annalena,ilijanka - ARO heleniatko - PSYCHIATRIA andy.a - PSYCH+DETSKA PSYCHIATRIA katja78 - INTERNA (prakticky diabetolog) lienockaa - ENDOKRINOLOGIA blani2 - OCNE onep - ONKOLOGIA moonsparkle - NEONATOLOGIA (NOVORODENECKE) chichaa - INTERNA (infekcne)
Odpovedať
Profilova fotka
Pravnicky ======== ejuska79
Odpovedať
Profilova fotka
Laktacne poradkyne ================ annag, strapco13,moonsparkle
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia gapa je tusim mzdarka+ekonom ak sa nemylim
Odpovedať
Profilova fotka
@danu hej? =-) :-N preco som myslela ze pravnicka? :-D fuj, musim to napravit
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia nie som si ista, ale radi vacsinou v oblasti miezd a ekonomie
Odpovedať
Profilova fotka
@danu opytam sa jej
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia kuk sem http://www.modrykonik.sk/forum/tema/d...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?