tu budem pridávať reakcie na oslovenie nováčikov. Ak sa chce niekto dalsi zapojit, nech mi da vediet.
Text:
Vitaj, som Martin, starám sa tu o poriadok a aj tvoju spokojnosť. Chcem ťa osobne privítať a popriať ti veľa príjemných chvíľ na Modrom koníkovi.
Napadlo mi, že každý deň si vyberiem niekoľko milých užívateľov a spýtam sa ich ako sa im páči naša stránka, prípadne čo sa im nepáči. Dnes som si vybral teba. Samozrejme, je to tvoje slobodné rozhodnutie odpovedať, ja ťa o to môžem iba poprosiť. Preto prosím.
Viem, že si sa prihlásila ešte len dnes, ale mňa zaujíma práve tvoj prvý dojem. Čo ťa príjemne prekvapilo a čo ťa sklamalo, ak niečo také vôbec bolo :)
Budem ti vďačný za tvoju odpoveď, lebo v týchto odpovediach nachádzam inšpiráciu, ako môže byť Modrykonik ešte lepší.
Ďakujem ti, martinjasen Asmira Team
"lespapierspimpants from fairelanoce.fr
A: ondine
Bonjour et merci de nous accueillir sur votre site dont nous avons entendu beaucoup de bien.
Cordialement,
Les Pimpantes."
Reakcia od Pro:
Dobry den a dakujem za privitajne. Sme poculi same dobre veci o vasu stranku. S pozdravom.
Welcome IP:
"je suis arrivé sur votre site de fil en aiguille en surfant sur "les mariages". Un site très original ,très diversifié ,très féminin et qui parle et traite de problèmes concrets."
= "Som prisla na stranke lebo som kukala na nete veci o "svadba". Mate netradicnu stranku, rozmanitu, zensku a hovori a riesi konkretne problemy"
Pekne ze? @martinjasen@bob@kuko
celinevictor from fairelanoce.fr
Bonjour et merci
j'ai attéri sur ce site parce que j'ai adhéré à votre page sur fb et j'aimais les idées qu'il y avait la bas!!!
MERCI encore et je n'hésiterai pas en cas de problème...
==> "Dobry den a dakujem za privitane.
Som prisla na vasu stranku lebo som likovala vasu fanpage na facebooku a sa mi pacilo tie napady tam.
Dakujem zase a ak mam problemy vam kontaktujem"
""bonjour et enchantée !!!
le week-end dernier je fessais la queue pour assister à un concert depuis quelques heures et je discutais avec mes amis de nos préparatifs de mariage... on discutait des traditions... et là une jeune fille derrière moi me dis.. allez sur faire la noce et vous aurez réponses à vos questions.. et voila je suis là ...
Je suis très contente du site, j'apprends plein de chose...
je découvre pour le moment son fonctionnement.
Bonne journée
amandine""
==> Uzivatelka ktora prisla na Fairelanoce, pretoze:
cakala na rade pre kupit listky na koncert. S kamoskou rozpravali o svoje svadobne pripravy a jedna baba za nimi im pocula a odporucala Fairelanoce, super stranka ktora riesi vsetko o svadobne priravy :-) MEGA rada citat take veci!!!
magalietbertrand from fairelanoce.fr
j'adore le site est bien fait il est pratique l'échange et les idées entre futures mariées c'est top j'echange je conseil je découvre, je suis tombé par hasard sur ce site en cherchant a créer une communauté de future mariées mais pas besoin le votre est génial, merci!!!
==> Lubim tuto stranku, velmi praticka a mozme vymenit napady. Uplne nahodu som vam nasla ked som chcela vytvorit komunitu pre buduce nevesty ale netreba lebo vasa je super, dakujem!!!