:-o :-o :-o
http://www.beremese.cz/bazar/show_ent...
holky, ta fotka, co tam má, to je MŮJ svatební dort, toto je foceno u cukrářky v kuchyni v den, kdy jsme si pro něj jeli, dala ho na ten stojan, abychom viděli, jak to vypadá.
nechápu, kde to vzala, ani kde vzala ten stojan, protože ten zůstal tenkrát v hotelu, kde jsme měli hostinu.
ten inzerát jsem jí stopla a napsala jsem jí do ip, ať mi to laskavě vysvětlí.
doufám, že jsem to mohla stopnout, ale jsem z toho docela v šoku.
karkul mě už nepřekvapí nic :-D já v albu měla přání (vyfocený text v oznámení co sem nechala natisknout) co sem dala Jouzovi když sem mu oznamovala že sem těhu a jakási slečna si to okopírovala a dala to svému příteli a vůbec jí nevadilo že sem přes to měla hozenej vodotisk AGUAVERDE :-D ono to bylo teda světle ale šlo to vidět :-D :-p
Prosím, prosím, sem mám házet odkazy na stopnuté inzeráty, nebo je to spíš téma pro ujištění se, jestli mám nebo nemám právo konkrétní inzerát stopnout? Případně je jiné téma (třeba i veřejné) kam to mám psát, který a proč jsem stopla? :-)
nika, toto je tema na uistenie sa si (ne)stopnut inzeraty.... verejne piseme stopnute inzeraty iba na MS/BRMS, na novych vereziach to uz nepiseme nikde - nie je to potrebne, kedze priamo pri inzerate je dovod stopnutia ;-)
Jani, psala mi uživatelka,co měla v inzerátu ten mobil jak jsem ti kvůli tomu psala (ten inzerát asi smazala, když ho mezi stopnutými nevidim? =-) ) a prý jí byl ten inzerát smazanej z MK a někdo jí doporučil, ať to dá právě na MS :-N A já podle tvých slov, jsem jí odkázala zase naopak z MS na MK do sekce elektroniky :-N Takže by bylo dobrý, aby jí to opět někdo na MK nestopnul, když už si jí přehazujeme jako horkej brambor :-N Nebo nevim co s tím. =-)
v starej verzii to bolo tak, ze sme inzeraty na elektorniku vyhadzovali a presuvali na strechu.... teraz v novej verzii to je naopak, kedze na MK je kategoria "elektronika". Este nie su uplne hotove pravidla bazaru, tak zatial mobily nechavame, ale skor ci neskor ich budeme stopovat.... a je mozne, ze aj kategorie Bytove textilie (ci co to je) a Domace potreby zmizne, kedze to viac-menej supluje strechu.....