Stopovanie avatarov

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Odteraz sa uz avatary nevymazavaju, ale stopuju - podobne ako pri bazari. (plati to zatial iba pre SK, ked pridu preklady, bude to fungovat aj v CZ). Ked ma niekto zly avatar, tak je moznost ho stopnut - su tam vypisane 3 dovody preco bol stopnuty + mozme dat k tomu komentar. Dotycnemu pride Ip s tym, ze avatar bol stopnuty, lebo porusoval pravidla. Uzivatel a admini avatar uvidia, no neuvidi ho ziadny iny uzivatel.... Ked si ho upravi, pride Ip, ze si ho upravil, skontrolujeme a ak je ok, tak odstopneme a ak nie je ok, je tam tlacitko na "znovustopnutie" - zas vybrat dovod preco nie je foto ok. V podstate je to take iste ako bazar - az na znovustopnutie - to v bazari zatial nie je
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@ondine aspon sa nenudis :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka No jasne....
Odpovedať
@janocka ok mne sa par krat zadarilo stopnut a az potom som si vsimla ze to je dake nieco comu ja nemrozumiem =-) |-| uz si dam teda achtung - netuzim tiez po WWIII
Odpovedať
@janocka díky za upozornění. snad jsem zatím nic nestopla, ale dám si o to ještě větší pozor. líbilo se mi, jak jí tam psali, že je to asi polsky nebo rusky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
odkedy je stopovanie avatarov, tak si davam sakra pozor.... lebo ked sa iba mazalo a videla som zoznam vsetkych avatarov, tak som mazala hlava-nehlava a az neskor som si vsimla, ze sa hrabem na daleky zapad :-D a hlavne pruser bol v tom, ze zahranicne adminky avatary nemazali, pisali uzivatelkam Ip ci by si mohli avatar vymenit (som zvedava dokedy by ich to bavilo :-p) @ikarkulka rustinu a polcinu tam splietali? :-N ja som si vsimla iba ze slovencinu a cestinu.... este ze existuju translatory na nete, inak by doteraz hadali co je to za jazyk
Odpovedať
Profilova fotka
co poviete na tuto foto? http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/usa...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo myslim, ze je ok, nevidiet jej lne jedno oko, ja by som nechala
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ja som tiez za nechanie, len som si nie ista.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo na hentu som sa uz pozerala... a myslim, ze aj s dominikou sme to uz riesili, ze je to na hrane tak nechat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka oki. diky moc. :-)
Odpovedať
je tato profilovka ok? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/mir... pořád si nejsem jistá těmi brýlemi, jestli teda můžou být nebo ne. díky.
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka no tato je tak na hrane... ani nie tak kvoli okuliarom ale kvoli tomu, ze je to zdialky trochu.... okuliare pokial nie su cez 1/2 tvare nechavam
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janocka tak když je na hraně, tak jí stopnu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@ikarkula @niccky.z @lostakova @amj @jennyska Prosím, abyste tomuto PRO fotografovi nestopovali avatara, kdybyste na něj náhodou narazily: http://www.beremese.cz/katalog/firma/... Toto je maximum, co jsem s ním vybojovala - brýle má dioptrické ztmavovací, potřebuje umělecké foto, a avatara chce mít. Díky moc!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?