Odteraz sa uz avatary nevymazavaju, ale stopuju - podobne ako pri bazari. (plati to zatial iba pre SK, ked pridu preklady, bude to fungovat aj v CZ). Ked ma niekto zly avatar, tak je moznost ho stopnut - su tam vypisane 3 dovody preco bol stopnuty + mozme dat k tomu komentar. Dotycnemu pride Ip s tym, ze avatar bol stopnuty, lebo porusoval pravidla. Uzivatel a admini avatar uvidia, no neuvidi ho ziadny iny uzivatel.... Ked si ho upravi, pride Ip, ze si ho upravil, skontrolujeme a ak je ok, tak odstopneme a ak nie je ok, je tam tlacitko na "znovustopnutie" - zas vybrat dovod preco nie je foto ok.
V podstate je to take iste ako bazar - az na znovustopnutie - to v bazari zatial nie je
@janocka ok mne sa par krat zadarilo stopnut a az potom som si vsimla ze to je dake nieco comu ja nemrozumiem =-) |-| uz si dam teda achtung - netuzim tiez po WWIII
@janocka díky za upozornění. snad jsem zatím nic nestopla, ale dám si o to ještě větší pozor.
líbilo se mi, jak jí tam psali, že je to asi polsky nebo rusky :-D
odkedy je stopovanie avatarov, tak si davam sakra pozor.... lebo ked sa iba mazalo a videla som zoznam vsetkych avatarov, tak som mazala hlava-nehlava a az neskor som si vsimla, ze sa hrabem na daleky zapad :-D a hlavne pruser bol v tom, ze zahranicne adminky avatary nemazali, pisali uzivatelkam Ip ci by si mohli avatar vymenit (som zvedava dokedy by ich to bavilo :-p)
@ikarkulka rustinu a polcinu tam splietali? :-N ja som si vsimla iba ze slovencinu a cestinu.... este ze existuju translatory na nete, inak by doteraz hadali co je to za jazyk
@ikarkulka no tato je tak na hrane... ani nie tak kvoli okuliarom ale kvoli tomu, ze je to zdialky trochu.... okuliare pokial nie su cez 1/2 tvare nechavam
@ikarkula@niccky.z@lostakova@amj@jennyska
Prosím, abyste tomuto PRO fotografovi nestopovali avatara, kdybyste na něj náhodou narazily:
http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Toto je maximum, co jsem s ním vybojovala - brýle má dioptrické ztmavovací, potřebuje umělecké foto, a avatara chce mít. Díky moc!