Surne ulohy pre programatora (bugy, errory ...)

Zobraz úvodný príspevok
Tak som si vymyslela takuto temu, kde chcem riesit veci, ktore nefunguju a mali by. Dufam, ze taku temu tu este nemame :-D a dufam, ze Standa sa sem mrkne :-D sme: Ja jen doplnim, ze az bude buga odstranena, smazat ji muze puvodni pisatel, protoze ne vzdy pochopime problem stejne, ja neco opravim a treba neco zustane.
Odpovedať
1
25
26
Profilova fotka
@danu posles mi pliz linky na niektore ktore ti nedju?
Odpovedať
Profilova fotka
@viz nejde mi celkovo ked si otvoris bazar ides na Stopped a kliknes nanho tak mi ukaze tabulku. Flagy otvorit viem
Odpovedať
@viz Ahoj prosim mozes pozriet na ceskeho kona na flagged inzeraty niektore su uz vymazane a flagy tam stale su a nejdu mi vymazat :) Dakujem http://www.modrykonik.cz/bazar/admin/...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z mozes mi prosim viac vysvetlit co je problem. Klikol som na zmazany inzerat a dal 'delete all flags' a zafungovalo. Potom sa uz v zozname oflagovanych nezobrazoval. Alebo by sa tam zmazane inzeraty nemali zobrazovat vobec ?
Odpovedať
@viz Ahoj, ked som si klikla na vymazany inzerat tak sa mi cela stranka zosedivela nemohla som na nic kliknut. Skusala som to asi u 3 inzeratoch a neslo mi to . Vecer to este doma vyskusam a dam ti vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
@viz prosim ta, kde sa nachadzaju teraz zmazane inzeraty? lebo evidim ich tam a uzivatelky pisu, ze tiez ich tam nemaju.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@danu zmazane izzeraty si mozu pozret tak ze vedla zoradovania je rozklikavacie menu (kazdy tam na prednastavene 'Vsetky okrem zmazanych'). Tam si vie prepnut na 'Zmazane'
Odpovedať
Profilova fotka
@viz poprosim ked si najdes cas, svieti mi, ze mam 1 ip neprecitanu, ale ziadnu tam nevidim. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@viz a teraz mi uz zmizla, tak neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnam prosim pozri Ip, nefunguju mi, asi aj ostatnym,. Napisem spravu, ale odoslat mi nejde, vypise mi, ze chyba nie je..... Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ceresnam ahoj prosim mozes sa pozriet na stopovanie prispevkov na ms.cz nemozem si vybrat ziaden dovod aby neodbocovanie od temy, ked si nato kliknem tak to zacne blikat a nic ine sa neda vybrat. Skusala som to na viacerych pc a nefunguje. Dakujem
Odpovedať
@ceresnam prosim mohol by si sa nato pozriet, nemozem ani stopovat temy s inym dovodom ako je neodbocovanie od temy. Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aoc andrej, vies o co by mohlo ist?
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnam haloo, já také rposím o pomoc. po stop alba na mk.cz nejde uživatelům "dej vědět adminovi", hlásí to chybu. už je to asi třetí den, opakovaně. uživatelky pak hudrají v kz, že nemohou svá opravená alba vrátit. zatím jsem to udělala z možností alba, když jsem si přečetla jejich KZ, a další alba se nebudou stopovat, může se někdo prosím na to podívat? děkuji za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
@berenika39 ahoj, uz to riesi @g4bor malo by to dnes fungovat
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnam dekuji
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ahoj, prepac ze trosku neskorsie ale uz by to vyberanie dovodov malo byt opravene (hlavne teda v internet explorer 8, kde sa to stavalo aj mne), ak by sa to este niekde stavalo, daj vediet
Odpovedať
@aoc super dakujem velmi pekne uz som mala v poznamke ze ti dnes vecer napisem :) Hned vyskusam a keby nieco tak dam vediet.
Odpovedať
@aoc @ceresnam @viz Ahojte, prosim Vas z ceskych stranok zmizol prechod na slovenske stranky. Je to technicky problem alebo je to nejaka novinka?? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z zrusili sme moznost preklikavat sa medzi krajinami. Bolo len zopar percent uzivatelov ktory tuto funkciu vyuzivali http://note.io/18ZhLoy
Odpovedať
@ceresnam diky moc za vysvetlenie :) a krasne Vianocne Sviatky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnam ahoj, není to tedy vůbec důležité, nicméně proběhlo pár ironických KZ na to téma. na mobilním koni je hláška "zmaž zprávu", zůstalo to tam ze slovenštiny, šlo by to přeťuknout? jestli ne, tak mlčím:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@berenika39 ahoj, zmenit preklad by malo ist @isoldaeva
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnam děkuji, já vím, že je to drobnost, ale:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@berenika39 Hotovo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@isoldaeva jménem uživatelek děkuji:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@berenika39 I já ve jménu uživatelek děkuji! :)
Odpovedať
@viz @ceresnam @aoc prestala mi fungovat moznost prehodit uzivatelkam inzerat z jednej (pod)kategorie do inej :-( nie vsetko je na blokaciu inzeratu (hlavne v kategorii nosice, kde je kopec veci v inych nosicoch a pritom sa to hodi vyssie) - asi to nie je zamer, lebo vzdy mi to vyhodi tu krasnu "chyba nie je u teba" stranku :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@viz prosim, ked si najdes cas, pozri bazar, nezobrazuju sa dnesne inzeraty, dakujem
Odpovedať
1
25
26
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?