Tykanie ci vykanie

ahojte prave so zuz preberame, ze akosi sme si automaticky zvykli vsetkym na fore tykat - samozrejme sa tu vyskytuju ludia, ktori si potrpia na vykanie, tak aby nebol problem navrhujem, ze si tu napiseme taketo pripady ja mam takuto skusenost s uzivatelkou s nickom mjartanova (na mojasvadba) - teda myslim, ze je to ona, bolo to uz davnejsie, co som s nou komunikovala
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa tohoto tyka, ja by som na fore kazdemu tykal a mozeme to dat aj niekde do nejakych pravidiel. Proste tu sa tykaho a hotovo. Myslim, ze drzat v hlave kto si potrpi na vykanie je dost velka otrava. Ja osobne vsetkym uzivatelom tykam a to iste ocakavam od nich. Ajked priznam sa, ze sa mi uz stalo, ze ked mi niekto pisal mail a vykal mi, tak som odpovedal vykanim. Ale snazim sa tykat aj ked mi niekto vyka a podpisem sa ako Bob - admin. Vykam jedine firmam, teda tym co si objednavaju reklamu, ak niekto pise do fora ako firma tak nie je dovod mu vykat. Pozeram sa na to tak, ze kazde 'spolocnestvo' (blby nazov, ale lepsi ma nenapadol) ma nejake pravidla. Tak ako vas do niektorych podnikov nepustia ak nie ste dobre obleceni, tak mi si tu mozeme 'uzakonit' tykanie. Myslim, ze by to zjednodusilo komunikaciu. V konecnom dosledku je to ajtak iba formalita. Co vy na to?
Odpovedať
suhlasim :-)
Odpovedať
ja uplne vsetkym tykam, je jedno ci na tomto fore alebo inych forach:-) aj pani co ma za sebou 18 rokov manzelstva tykam:-))) Bob "spolocenstvo" prstenov:-)))) (obruciek) :-)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?