Velke jarne upratovanie

Profilova fotka
Ahojte, otvaram tuto temu aby som motivovala aj Vas, rozhodla som sa na MK.sk urobit velke poriadky, vela tem pozlucovat, pomazat duply a popremenovat vystiznejsie, co Vy na to? nepridate sa a neupraceme vsetky stranky? :-D mozno potom aj vyhladavanie pojde lepsie :-D ps: od Boba cakam vyhlasenie este ci nova sekcia "Vybava" bude v dohladnej alebo v nedohladnej dobe a podla toho sa zariadim ze aj kam vlozim temy o kocikoch ;-)
Odpovedať
jaaaaj zuz ja upratujem odvtedy co nam bob spravil to genialnu pomocku so vsetkymi temami pokope:-) dnes som zmazala uz 160 starych dupiel, pozamykanych:-)))))))))
Odpovedať
a este premyslam ze idem o velkom jarnom upratovani informovat aj uzivatelky:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my pozamykane zmazavame postupne vzdy :-D
Odpovedať
Ja budu delat upratovanie bud tento vikend nebo pristi tyden v praci :-D
Odpovedať
jeje, to upratovanie je zabava :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Mno, sice je zima, ale to nevadi... ucim se na statnice, takze jsem trosku upratovala mk.cz a beremese.cz Na konovi jsem smazala dlouha temata, ktera byla zamcena do septembra 2008 Na beremese to same... a pak jeste 1 a 2prispevkova temata, ktera mela posledni prispevek do septembra 2008.
Odpovedať
Ahojky tak já jsem taky tak 2 měsíce zpátky mazala témata uzavřená do Září/Septembera 2008 (ale nechávala jsem společné termíny a takový ty kecací témata kde bylo kolem 10ti tis. příspěvků - po dohodě s ostatníma adminkama MK :-)).
Odpovedať
spolocne temy, ktore su pouzatvarane take tie kecacie ozaj netreba mazat...ale ostatne urcite hej:-))
Odpovedať
Profilova fotka
a co napriklad s takymi temami, do ktorych uz aj 2 a viac rokov nikto neprispel...? :-N myslim, ze by tiez potrebovali trochu preriedit, hlavne pokial nejde o temy riesiace nejaky konkretny problem... ;-)
Odpovedať
Ikke to bych taky smazala, občas mažu takový ty který sice nejsou zavřený ale maji 0 nebo 2 příspěvky ;-)
Odpovedať
Holky kdo jste smazal diskuzi Látkové plenky??? Právě jsem dostala dotaz od uživatelky která si to četla a když přepla na další stranu tak se jí zobrazilo Thread deleted... kontrolovala jsem to a je to skutečně tak, myslím si, že je to škoda, zrovna tohle bylo jedno z témat které mělo přes 10tis. příspěvků....
Odpovedať
Nakonec jsem teda uživatelku odkázala na archiv, jen abyste byly informovány o postupu ;-) www.modrykonik.cz/forum/show.php%3FvT...>http://209.85.129.132/search?q=cache:...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Hm. tak mi to chvíli funguje a chvíli ne, neví někdo čím to je :-N
Odpovedať
krista, archiv google funguje vazne len tak ze ti zobrazi prvu stranu, inak to nejde...takze to ze sa ta tema vymaze znamena ze je viac menej stratena... :-( ja som dnesnym dnom zahajila jarne upratovanie v pripravnych albumoch na beremese.cz, avsak neviem ako to budem stihat kedze ich je denne nenormalne vela a najvacsi problem je s foto kde su linky ;-(
Odpovedať
Ahoj, tak latkove plenky jsem mazala asi ja, prislo mi, ze 300 strankama se asi nikdo prohrabavat nebude... :-( a nevedela jsem o te nove dohode, omlouvam se... nejsem ted na ICQ, takze prosim, napiste bobovi, jestli to jeste nejde obnovit.. delala jsem to vcera vecer... a asi jsem se mela vazne spis ucit :-/
Odpovedať
Aha tak jdu napsat bobovi, jí to skutečně mrzí a ráda by si početla. Díky za vysvětlení jak funguje ten archiv :-)
Odpovedať
Ziraf bob mi říkal, že ti včera odmazával už nějaký téma, to asi nebylo tohle?
Odpovedať
Nee. to bylo jine... to jsem se prehmatla a smazala omylem aktualni tema ty po nem chces obnovit tema c. 20867
Odpovedať
Už je to hotový, bylo to tohle: http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Odpovedať
no dobre vediet, ze sa nieco take da este zachranit :-D ja tiez obcas mazem stariny bez upozornenia
Odpovedať
Profilova fotka
...trochu upratujem na streche, tak sa pripadne nezlaknite tej zelene... :-D
Odpovedať
emjee - zachranit se to da, ale musi se na to prijit hned... povidal mi tuhle bob, ze temata, ktera se adminsky smazou (nastavi se jim v DB priznak smazano a nezobrazujou se), se z DB mazou cca jednou za 3 dny nebo tak nejak... a pak uz to je definitivni... kazdopadne pokud budete chtit po bobovi obnovit tema, tak nejvic mu pomuze asi sdeleni ID tematu (v odkazu je to cislo za ThreadID=) ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?