Svadobný obrad pod holým nebom v okolí Bratislavy

Milé nevestičky... Poradí mi niektorá, ako a kde nájdem sobášiaceho, kt. by nás zosobášil mimo matriky? Plánujeme obrad pod holým nebom. (okolie BA) Ďakujeeeeem
Odpovedať
ahoj, my mame tiez obrad mimo matriky a miesta na tom urcenom... ziadala som o to starostu... chvilku sa vykrucal, ale napokon povedal, ze pokial zabezpecime dostojne umiestnenie statneho symbolu podla zakona o statnych znakoch, ze s tym nema problem. je to skor o ochote a ludskosti. :-) drzim prsty :-)
Odpovedať
Ahojky, my sme mali obrad pod holym nebom v hoteli Kamila, Cierna voda, BA. Treba zajst naprv na matriku v mieste tvojho trvaleho bydliska a potom delegovat sobas na urade, ktory prislucha miestu svadby.
Odpovedať
@janie7 ano ano, to s tym delegovanim je vlastne ramci podavania ziadosti, ale ked uz mate vsetky papiere vybavene, je len na oddavajucom, ci v nom prameni ochota oddat vas aj niekde inde ako prave na obecnom urade, v sobasnej sieni, alebo tak... my mame obrad pod stromom v zahrade a vdaka milej pani matrikarke, ktora presvedcila pana starostu, ze s tym nie je problem, sa nam to podarilo vybavit. stalo to nejaku tu flasku vinka :-)
Odpovedať
ahojte, my tiež budeme mať sobáš pod holým nebom....ale nám povedali, že je tam poplatok 200€!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanasss no tak to je pravda, moja teta tiež chcela takto a keď jej povedali, že 200 Eur plus tak mala radšej na úrade... a navyše, čo keď bude pršať? je to krásne ale iba vo filmoch
Odpovedať
Profilova fotka
@dadka033 my budeme mat sobas pod holym nebom v senci...ziadny problem to nebol :) tak mozno tam by si mohla skusit
Odpovedať
no ono by to malo byť ako štandardný príplatok inač.....ale určite asi aj záleži od konkrétneho človeka, ako sa k tomu postaví......povedali nám, že to si oni nevymysleli :o( .... ale nevadí....a ak bude pršať....tak budú stany... :o)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@janie7 Ahojky prosim ta, vedela by si mi povedat kolko asi vyjde svadba v hoteli Kamila? Ak by ti to teda nevadilo ;-) . Vdaka :-) ..
Odpovedať
@x_shushu_x Ahojcek, je to individualne, zalezi na pocte ludi a ake sluzby si objednas. My sme mali ohnostroj, pohotovostny stan (v pripade zleho pocasia, nastastie dazdove mraky sme odfukli ;-) ), prenajom koca, saly a komplexu, vyzdoba v exterieri aj interieri, nami navrhnute menu pre 65 ludi, z nich aj specialne diety a vyslo to cca 4000 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
@janie7 Ahoj, takže svadba ako z rozprávky :-) ...a ďakujem za odpoveď- pozerám aj ostatné vyjadrenia a tuším sa cena pohybuje aj podľa dobrej nálady p. Svobodu :oP..
Odpovedať
aj ja sa pripajam k svadbe pod holym nebom :) my to budeme mat obkolesene lesom :) a nikdy s tym nie je problem ak je starosta a pracovnici uradu dobre naladeny a ma cit pre ustretovost :) My mame to stastie, ze sme z malej dedinky, kde sa kazdy s kazdym pozna :)
Odpovedať
@dadka033 Aj ja sa pripájam, aj my budeme mať svadbu pod holým nebom :-) nebude to síce v BA,ale platiť za to budeme 66 euro. Snáď počasie vyjde 8-) @zu2za3na dovolím si nesúhlasiť, krásne je to aj v realite :-) Videla som veľa svadieb a obrad vonku je nádherný a originálny :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Viete mi poradit co treba vybyvit ked chcem mat sobas doma na dvore kde treba ako prve zajst . Som momemntalne v zahranici, ale ked pridem domou kam mam najskor utekat poziadat o povolenie. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A co v pripade, ze zacne prsat ?
Odpovedať
Profilova fotka
my chceme na teraze koliby kde budeme mat svadbu tak dufam ze nas neodmietnu este ktomu zijeme v anglicku a vybavovanie je na rodicoch,tak snad pridu ja im tam ten znak dam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeeej valery a co bolo take dojemne aj ja chcem aby nasi plakali :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dneska som bola na matrike podat ziadost o sobas a my sme chceli mat vonku a ona na nas, ze 248,5eur. To sme si mysleli, ze to mozeme zaplatit aj neskor, vsak svadbu mame az o tri mesiace a ona ze nie, to treba zaplatit hned... je to pravda? to sa fakt neda zaplatit aj neskor? dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@swarovski miesto na to urcene?a ak chceme mat svadbu u rodicov na dvore a umiestnime tam statny znak tak to bude ok??
Odpovedať
@dorenika ak s tým súhlasí sobasiaci, tak by nemalo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
my sme sa boli pytat na sobas v sade janka krala.povedala ze neni problem poplatok 240eur.a pytam sa ze ci treba zarezervovat ona ze netreba tak skoro ze nebyva tak vela svadieb.no pre istotu si to zarezerv.koncom novembra ved maj je tu co by dub.
Odpovedať
Profilova fotka
Nakoniec to budeme mat vsetko komplet aj obrad a iba obed cca.25 bez zabavy zo vsetkych na 1300€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?