Ako vyrobiť magnetky?

Profilova fotka
Veľmi rada, by som si vyrobila magnetky také maličké ako darčeky pre hostí, bud v tvare srdiečka alebo aj obyčajné štvorčeky, obdĺžničky by stačili len by som potrebovala radu ako na to, kde začať, čo všetko si mi na to treba a hlavne kde to kúpim :-) a nejaký návod :D Ďakujem za všetky rady a verím, že to pomôže aj ostatným;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som nad tým uvažovala. popozerala som stránky kde sú veci na ručné práce a našla som kde tu aj magnety. tipujem že to treba asi prilepiť zospodu. ale závisí to veľmi aj do toho ako ich chceš vyzdobiť. napr. som videla magnetky zdobené servítkovou technikou. bolo to pekné. alebo sa môžeš realizovať aj sama, ak máš nadanie na kreslenie. Ja som sa nakoniec rozhodla, že to asi kúpim " v sete" aj s oznamkami. ale konečné rozhodnutie ešte nepadlo, tak uvidím.
Odpovedať
@zuzanka21 ja som si ich urobila tak, že z modelovacej hmoty (kúpiš na nete alebo v umeleckých potrebách) som si "vyvaľkala cesto" a formičkami na koláče vykrajovala srdiečka. Servítkovou technikou som dala va vrch servítku (postup nájdeš všade na nete :)) a dozadu sa dá nalepiť obyčajný magnet alebo magnetická páska (tá sa dá kúpiť napr. aj na sashe.sk). Magnetky sa dajú aj odlievať zo sadry, ak máš formu na odlievanie alebo si ju vieš vyrobiť. Alebo sa dajú kúpiť napr. polotovary drevené srdiečka, štvorce a na tie tiež nalepíš servítku. Alebo omaľuješ. Tie moje nie sú dokonalé, sú trochu "vráskavé", možno to chce tréning alebo inú techniku, ale hostia možno ocenia, že som ich robila sama... a samozrejme, s láskou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím. Ja robím svadobné magnetky, tlačené na magnetickom 879 g/m2 fotopapieri. Mrknite môj shop. Maroš
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Baby neviete co take magnetky co tu ma pan v shope vyjdu???
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si robila magnezitky sama srdiečko a zvoncek drevené pozri môj fotoalbum ak chceš :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janluk29051 myslíte moje ceny, alebo keby ste si ich robila sama?
Odpovedať
vase ceny mám na mysli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janluk29051 pošlem do IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, skúste hodiť očko na náš shop :)
Odpovedať
Ahoj, kukni môj album, ja som ich robila sama doma a vyjde to par eur. Treba sadru, formu na magnetky - ja som mala srdiecka z kreativnych potrieb, akrylove farby, stetec, tekuty lak, sekundove lepidlo a magnet nalepovaci - maju v ribbon v ba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?