Čo jedlé okrem klasických koláčov do výslužiek?

ahojte, trvala som na tom, že výslužky (koláče v škatuliach) mať nebudeme, nakoľko ani nebudeme mať klasické maslové koláče a ani ich nebude veľa, ale stretlo sa to s nepochopením a tak rozmýšľam, čo jedlé vymyslieť na poslednú chvíľu. poradíte? |-| |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi89 ahoj ja som mala tento isty problem kedze moja rodina si aj tak urobila po svojom. cize na poslednu chvilu som stihla spravit jednoduche ale zaplnia ti krabicky: piskot a banan v cokolade (2 piskoty v strede kolecko bananu a obliate cokoladou na sparatku) penova torta a pusinky - toto bol super bonus kedze je to extremne rychle karamelove keksy - plat keksovy alebo ten mriezkovany medzi platmi karamel a poliat koncek cokoladou za jeden den som to stihla spravit a hodne hlavne tych piskotov a sli na dracku a nikto si nevsimol rozdiel alebo ze kto robil zakusky - dufam ze pomohlo :)
Odpovedať
co tak tahane strudle? my sme mali na svadbe, a viem si to predstavit aj namiesto kolacov domov :) mali sme zo zuberca od jedneho super sikovneho pana :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kolaciky objednavali iba mesiac pred svadbou, myslim ze by si ešte stihla aj normálne zákusky niekde objednať ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?