Darčeky pre svadobných hostí - čo dávate vy?

ahojte nevesty :) chcem sa opytat, ake mate tipy na darceky pre hosti? my sme rozmyslali magnetky alebo aj mydielko, je to dobry napad? dakujem katka
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
My sme dávali toto :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mydielka sú blbosť (vlastná skúsenosť, tiež som ich chcela, ale fakt je to zbytočnosť), magnetky možno menšia - ale zbytočnosť tiež... neviem či by som si nechala niekoho svadob. magnetku na chladničke dlhšie ako týždeň... radšej, keď už, tak vymyslite niečo jedlé - stretla som sa s medíkmi, my sme dávali pralinky,... áno, sladké je aj na svadbe ald keď už nejaké darčeky, tak aspoň využiteľné.. my sme napr. darčeky mali namiesto výslužky
Odpovedať
Profilova fotka
My davame domaci olivovy olej malu flasticku, dzem (vlastna vyroba) slovensky med, mandle v cukri, mydielko v rvare diamantu. Davame to do takovych darcekovych kosov.
Odpovedať
@adamkokubik to je krasne :) mozem sa spytat od koho ste objednavali? :) aj vam vytlacili tie postavy?
Odpovedať
my budeme davat magnetkyyyyyyy v tvare srdca s nasim napisom a aj motivom :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja budem mydielka. Tak ako jedle veci mam doma na poličke leno mi to bolo luto zjest. Takze nemyslim si ze by mydla boli blbost.
Odpovedať
dakujem Vam mile nevesty za tipy :)
Odpovedať
Profilova fotka
medíky ale vačšie, normálne balenia po 2cl. boli tažšie a posobilo to omnoho luxusnejsie, islo o bio med spod tatier. robili sme si to sami. možem poslat aj foto.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka nie je to blbosť, ja som mala ku vyslužam urobené mydielka, tri druhy , potom sumive bomby do kupela a balzamy na pery...urobila som každemu paru jeden darček pri odchode som spolu so zakuskami davala a sampanským vinom alebo vodkou..u nas je to tradícia. blbost to nie je, každý ma svoj štýl
Odpovedať
Profilova fotka
strašne ma to bavilo.mydlo som robila tri rozne druhy a peelingove..najviac ma bavilo to kde som použila malinové jadierka na peeling a vôňu litsea cubeba, je to užasná vona do aromalampy. farbivo prírodné- ružový íl.bomby do kupela som robila s nejakou silicou a harmancek natrúsený vo vnútri. urobila som trochu trvalnivejsiu verziu aby sa tak skoro nerozpadla,takže najskor tak nepenila,ale kupel v harmanceku stál určite aj tak za to. balzam na pery som vyrobila z vcelieho vosku, mangového masla a mangovej bio príchute. podla mna to stálo za to a minimálne to potešilo mna, pretože som clovek, ktorý rád rozdáva :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pavka139 tak to su krasne darceky, ozaj klobuk dolu, ze si to tak vedela po domacky urobit, to vyzera uplne ze profesionalne :) ja si na take netrufam.. radsej by som to prenechala niekomu kto to robit vie :)
Odpovedať
Moj nazor ako hosta: Darceky na svadbe nepotrebujem. Paci sa mi vysluzka - klasicka kolacova. Na druhy den si to najviac vychutnam :) Tiez suhlasim so @zuzuliennka - pre mna su mydielka, magnetky a podobne veci hluposti - nemam chladnicku oblepenu magnetkami a keby som ta mala mat magnetku z kazdej svadby tak by to vyzeralo strasne - este mozno rodicia, surodenci si to vylepia, ale inak nie. Mydielka sa u mna tiez neuchytia, mam svoju znacku co pouzivam - tekute a ine nepotrebujem. Zbytocne darujem dalej, alebo vyhodim :-/ Dzemiky a mediky mi nijak so svadbou nesuvisia a pokial nie su mladomanzelia vcelari, tak mi to nedava zmysel. Ked uz, tak potesia pralinky, tradiciou boli mandle v cukre - toto ano. Kazdy ma ine zvyky, tradicie a kazdemu sa paci nieco ine. V tomto by som brala ohlad aj na hosti, kedze darceky su pre nich - to, co potesi mna, nemusi ich. Cize treba si poznat hosti a zariadit sa podla toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska akomi povedala moja mamka, na svadbe si mas hlavne urobit radost sama sebe :) pretože kolko ludí tolko chutí a castokrát ani svokre nevyhovieš :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy_1983 ďakujem, áno, velmi ma to bavilo a kedže som dávala medíky pretože to má každý rád s takým nápisom že láska je sladká :) takže to krásne vystihovalo tému a tiež že sme mali výslužky koláče ku ktorým som dala taký milý bonus, strašne to ludia ocenili, páčilo sa im to, vymienali si medzi sebou ked chcel niekto viac balzam ako sumivku...pekné gesto na záver, ktorým sa nič nepokazí. samozrejme musí mať k tomu nevesta vzťah..ale prečo nie. prečo ak mám čas a chuť nepotešiť samú seba a cez seba aj druhých. v mojej rodine všetci vedia že to robím rada, všetci to už očakávali a kedže ma majú všetci radi, nik nehundral. mnoho ludí som inšpirovala ku kvalitným výrobkom, pretože kozmetiku by sme si mali robit doma sami, prírodnú. pralinky mne osobne neprišli dobrá vec, pretože sme mali candy bar a v ňom bolo praliniek a sladkostí , cez rafaella a ferrero po gumáče , tri cheesecake, styri torty...osobne preto sladkosť naviac mi prišla zbytočná. podobne aj alkohol.pretože sme mali domácu slivovicu z moravy na stoloch, tak som ďalši alkohol nechcela osobne dávať , čisto moja preferencia. magnetky môžu byť fajn,ale nie všetci chcú maať vaše meno na chladnicke a preto som volila niečo nenásilné, milé, jedlé-ale tak aby to prekvapilo a nezapadalo do svadby a toho čo na nej už bolo
Odpovedať
@pavka139 tiez chcem vyrabat mydielka a pre deti chcem v nejakom detskom motive
Odpovedať
Profilova fotka
@z1984 ja som dala detské výživy detom namiesto stamprlíka :) ale mala som maličké deti, 15ks vo veku 3-4 roky :)
Odpovedať
@pavka139 Suhlasim, ze robit svadbu podla seba. Ja som ale aj za to, ze v niektorych veciach je pekne mysliet aj na hosti. Napriklad s jedlom - ja mam velmi rada steaky, manzel tiez, dala by som si ich aj na svadbe ako hlavny chod... lenze viem ze 80% hosti by steak nezjedlo. Takze v tomto som si neurobila cisto podla seba, brala som ohlad na inych. Tiez som vedela, ze mydielka, magnetky atd su hluposti - aj pre hosti aj pre nas, takze v tomto sme sa zhodli a nic take nebolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska jasné :) určite chápem,lebo ja mám iba 24 rokov a vydávala som s aminulý týžden a aj koncepcia ludí bola velmi mladá a proste podobný životný štýl, takže chápem...:)
Odpovedať
Profilova fotka
My bude dávať také malé sukulenty v peknom kvetináčiku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana1911 ahoj, mozem sa opytat, odkial si mala take krasne flasticky? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka216 z obchodu Janus v Žiline... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana1911 dakujem krasne za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka216 za máličko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem davat kolaciky stastia
Odpovedať
@z1984 ahoj, a odkial budes mat mydielka? a aka je cena? :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy_1983 magnetky su podla mojho nazoru lepsie. My nebudeme davat asi nic. Pridu mi to zbytocne vyhodene peniaze. Hostia budu mat na malom perniku svoje meno - to budu ako menovky a zaroven to budu mat aj ako darcek od nas
Odpovedať
@cathy_1983 budem ich vyrabat
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska davala robit cokoladove lizanky :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?