Domáci bazový likér

zzkk
Autor diskusie
03.06.2022
Ahojte dievčatá, napadlo mi dať ako výslužku domáci bazový likér. Našiel by sa nejaký overený recept ?? čo si myslíte o tomto nápade.. svadba je v Septembri ale baza kvitne teraz, nepokazilo by sa to ??
Odpovedať
Zoradiť podľa:
gretusiatko
03.06.2022
ja odpadnem aky napad super 🙂 to podla mna chuti kazdemu taketo nieco 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
lenka_lenka97
03.06.2022
Ja sa chystám dávať do Výsluzky medovkovy sirup napríklad ...už som ho robila minulý rok a bol fantastický
Odpovedať
sahaia
06.06.2022
Akurat vcera aj moji rodicia boli na baze a idu z neho robit hadam aj sirup 🙂 Ked budem vediet recept napisem 🙂
Odpovedať
zzkk
Autor diskusie
06.06.2022
vďaka dievčatá 🙂 bazový sirup som už skúšala, ale na svadbu by som radšej dala bazu do vodky 😉 ale neviem aký pomer... koľko alkoholu koľko cukru ....
Odpovedať
05darka05
06.06.2022
fiha 🙂 tak ale to moze byt vazne ake zaujimave, takze by si to chcela vyskusat takymto stylom ze do vodky, a aku mas predstavu? 🙂 reku ci to chces dat skor niekomu inemu spravit alebo ty by si ?
Odpovedať
zuzanellka
06.06.2022
liker? ako ja poznam recept len na sirup, no na liker nie ale pride mi to celkom fajn, kedze pre mnohych to moze byt novinka tak ako pre mna a ja mam teda moc rada taketo vseliake domace vyrobky
Odpovedať
Profilova fotka
danus235
06.06.2022
akurat mi drahy vravi aby som ten recept vygooglila, ze skusime, vyzera to zaujimavo a ak sa podari, tak to bude podla mna skvely darcek. pokial bude viac alkoholu, tak isto vydrzi, toho by som sa nebala
Odpovedať
smoulinaeva
07.06.2022
Ale priznám sa kombinácia že baza a alkohol, to asi dobre zašlape keď bude aj teplo čo? 😄 🙂
Odpovedať
hannaha040
07.06.2022
@smoulinaeva nooo to moze byt ale tak zas neverim, ze by toho davali neviem ako vela a aj tak si to kazdy necha az na doma
Odpovedať
kajuska556
10.06.2022
no co a ako to postupuje ? 🙂 skusal to niekto s tym alkoholom? 🙂
Odpovedať
gretusiatko
10.06.2022
do kedy sa vlastne da baza zbierat? 🙂 reku aby som sa nespamatala uz po funuse 🙂
Odpovedať
schandrika
10.06.2022
@gretusiatko tak este kludne, pokial je pekne rozkvitnuta a nie je niekde pri frekventovanej ceste tak mozes zbierat. u nas sa daju najst este krasne kvety
Odpovedať
Profilova fotka
kralovicka15
15.06.2022
zienky a teda zvyknete ju bud susit alebo na ten sirup ci je este nejaky napad jej vyuzitia ? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
emmik87
16.06.2022
inak taky bazovy sirup by som pila na litre 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?