ahoj, aj my ideme kupovat vino k vyskuzkam bez etikety.... teda mozno si dame spravit potlac priamo na flase... do IP ti posielam stranku, odkial budeme brat vinko my :-)
Ahoj....my nemame daleko Tokajsku oblast tak kupujeme priamo od vinarov z tejto oblasti....dobry predajca ti ponukne aj rozne flase a naplni ti ich po ochutnavke tym co si budete priat....skus v okolo nejakych vinarov :)
@nicka33 vsetci si chvalia krakovany...ja teda moc vino nepijem,ale da sa pit :)
daju aj bez etikety...Mozes si aj vybrat ake silne (tym padom aj cenovo) chces..ale na svadbu odporucaju slabsie-aby sa ti svadobcania moc neopili :))) takze z vlasnej skusenosti odporucam Krakovany-ak to nemas daleko
kamoska teraz brala od jednej baby pri modre a ona ponuka vina od viacerych vinarov takze si mozem vybrat a nemusim obehavat 10vinarov.. super je ze sa o vsetko postarala a dodala vina vo flaskach s ich svadobnými etiketami a hlavne ceny boli take iste ako keby kupovala priamo u vinara.
my sme planovali kupit vino v raci ale ideme si v sobotu vybrat a objednat ku nej.
ahojte, viete mi poslat nejake kontakty na ludi co by mi vedeli na svadbu ponuknut flase vin bez etikety resp aj s etiketami ktore si vieme sami navrhnut? dakujem
ahojte, v Predajni sudového vína Želiezovce vedia Ti načapovať vína do sklenených fliaš, bez etikety :) ak niekto bude potrebovať kontakt, kludne mi napíšte správu, rada pomôžem :)